Ki ne szeretné a Kukoricát?

(1999) Issues

2010. március 10. - Starbert

A Follow the Leader album hatalmas sikere után hihetetlen sebességgel kiadta a banda új albumát, az Issues-t. Az albumképet egy pályázaton választották ki, amit egy kibelezett plüssmaci nyert meg. '99-ben rengeteg helyen fellépett a csapat. A boldogság egy kis ideig abbamaradt, mert kiderült, hogy a dobosuk egyel több bordával rendelkezik, mint kéne. Később kioperálták neki.

01 Dead
02 Falling Away from Me
03 Trash
04 4 U
05 Beg for Me
06 Make me Bad
07 It's Gonna Go Away
08 Wake Up
09 Am I Going Crazy
10 Hey Daddy
11 Somebody Someone
12 No Way
13 Let's Get This Party Started
14 Wish You Could Be Me
15 Counting
16 Dirty

 


- Ismét a termékenység volt jellemző rájuk így '99-re, bár itt is - akár csak a Life is Peachy albumukon - van egy jópár átvezető szám, mint például rögtön a Dead című első számuk, de ahhoz képest, hogy ezt rekordsebességgel készítették el... Le a kalappal! Falling Away from Me-t nincs olyan rock barát, aki ne' ismerné. Biztosan találkozott már mindenki vele, legalább futólag, de aki nem, annak sürgősen pótolnia kell. Hey Daddy is hatalmasra sikeredett, illetve még a Let's Get This Party Started számot emelném ki a sok közül, mert az meg eszeveszettül zúzós refrént kapott. A végén meg jön a Dirty, ami engem minden alkalommal, mikor hallgatom elgondolkodtat.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr551829579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása