Ki ne szeretné a Kukoricát?

Stillwell Biográfia

2004. december 12. - Polski gyerek

A StillWell egy amerikai nu-metal banda, melyet Q-Unique és a Korn basszusgitárosa, Reginald 'Fieldy' Arvizu alakított 2006-ban

Kattints a képre a teljes mérethez!

Q-Unique egy rapper, aki már 1992-be elkezdte pályafutását. Első szóló albuma 2003-ban jött ki Mixture néven. Később ezt 3 másik követte (Az utolsó 2010-es, ekkor már javában létezett a Stillwell). 2006-ban találkozott Fieldy-vel, aki pont akkor kezdte a vallásos életét kialakítani. Mivel ő is próbálkozott rapper karrierrel (Csinált is egy albumot Fieldy's Dream néven, de óriási bukás volt), könnyen megtalálták a közös szót. Reginald a szárnya alá vette Q-t és megengedte, hogy tanuljon a Korn tagjaitól. Ezek segítségével 2007-ben kijött Q legújabb száma Killing Myself To Live címen. A videóklipp tulajdonképpen egy Korn koncert végén játszódik. Ugyanezekben az években Jonathan Davis-t is kísérgette, néhány DJ fellépésére. 2011-ben például ő is jelen volt amikor a Korn új albumának egyik számát, a Tension-t leplezte le Jonathan egyik DJ előadásán.

Q új videóklippje után Fieldy bejelentette, hogy közös projektet indítanak. Egy hard rock bandát készültek megcsinálni, melyhez hamarosab csatlakozott a szintén vallásos POD dobos Noah 'Wuv' Bernardo és Pablo 'Spider' Silva basszusgitáros. Fieldy azt is elmesélte, hogy ő gitáron fog játszani míg Q lesz az énekes. Ezután elkezdődtek a munkálatok a debütáló album megírására. A felvételek nagy csöndben történtek, sok adatot nem lehetett megtudni

Kattints a képre a teljes mérethez!

2010-ben a Korn csatlakozott a Music As Weapon V turnéhoz. Fieldy összehozta, hogy a Stillwell is csatlakozzon, és ők legyen a felvezető együttes. 2011-ben kijött az első kislemez az albumról You Can't Stop Me néven. Később az album is Dirtbag néven. Az album CD/DVD verzióban jött ki. A You Can't Stop Me dalon kívűl olyan számok is voltak rajta, mint a Magnetic Daze vagy egy Led Zeppelin feldolgozás, a Whole Lotta Love. Még 2011 nyarán a kislemez dalhoz egy klipp is készült.

2011 novemberében kijött egy EP is Surrounded By Liars néven. Ez a szám egyébként a debütáló albumon is hallható volt. Az EP 6 dalt tartalmazott ebből három az első albumon is szerepelt. Voltak azonban eddig még nem hallható dalok is rajta: Az I Can't Be Stopped és a Hate to Say I Told You So. Plusz még rajta volt a Killing Myself To Live. A címadó számhoz videóklipp is készült, de elég gyatra. Ezután egy évnyi csönd következett. Fieldy 2013-ba meg-megemlítette, hogy készülnek az új Stilwell albumra, de részleteket még nem tudni.

StillWell
  • Reginald 'Fieldy' Arvizu – guitars
  • Q-Unique - vocals
  • Noah 'Wuv' Bernardo - drum
  • Pablo 'Spider' Silva - bass guitar

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr895084025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása