Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn és a foci

2012. május 16. - Polski gyerek

 Mostanában nem volt sok hír de azért történt 1-2 dolog:

- J Devil a.k.a Jonathan Davis új számot rakott föl SoundCloud-ra, mely igazából nem rossz, saját műfajában kiemelkedő. (+ J Devil kirakta a képeim Facebook oldalára :D)

 

- Kaptunk ma egy Munky és egy Ray interjút. Luzier elmondta, hogy már dolgoznak dalokon, egy kettő már úgy ahogy kész is van. Lehet, hogy hamarabb kapjuk meg az új albumot mint gondolnánk. De szerintem inkább dolgozzanak többet rajta csak legyen jó. Jó dolog, hogy azt mondta, elfog térni a Korn III és a TPOT-től.

featured-small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 - A Korn egy 11-es párbajba kezdett El Loco-val akit ne kérdezzetek ki mert nem ismerem. Ray elcseszte, Munky szintén, J.D viszont a 2 rugásból 1-et belőtt:

- Fent az új fordításom, mely a vicces, perverz és őrült 'Beat It Upright'-ot fordítja le nektek magyarul. Egyenesen az Untouchables albumról:

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr254520657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása