Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn a stúdióban, Shane halála, új Ibanezek

2014. május 01. - Polski gyerek

05-1.jpg_400x600

Néhány hír ami az elmúlt hónapban történt de valamiért még nem került ki az oldalra. Először is Don Gilmore és maga a Korn is hivatalosan is bejelentette, hogy bevonul a stúdióba fölvenni néhány új számot a 20. évfordulós albumra. Valószínűleg hasonlóan a Greatest Hits Vol 1.-hez itt is egy-két földolgozásról beszélünk. Az összes stúdió fotót a KornRow-nak hála együtt is megtekintheted!

Másik említésre méltó (hát eléggé fontos is) hír, hogy Shane Gibson, aki ~2008 és 2010 között a Korn háttérgitárosa volt (És a Jonathan Davis & SFA gitárosa) a bandának, a kórházban véralvadási problémák miatt április 15-én életét vesztette.

A Korn 20 évfordulójának alkalmából a banda tagjai új Ibanez prototípusokat jelentettek be a 2014-es NAMM fesztiválon. A képeken látható Munky (APEX 200) és Head (KOMRAD20) gitárjai már megvehetőek elég borsos áron. Ezen kívül Fieldy új K-5 basszusgitárja is elérhető már. Egyéb infókat és képeket ITT megtekinthettek

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr946100344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása