Ki ne szeretné a Kukoricát?

Spike In My Veins VIDEÓKLIPP + Jonathan, a politikus

2014. február 27. - Polski gyerek

Screen-Shot-2014-02-22-at-6.31.05-PM-e1393090702725.png_530x283

Ugyebár 1 hónapos kimaradás volt az oldalon. Azóta amúgy se történt olyan sok dolog a Korn körül de volt néhány mérföldkő, ami azóta is érezteti a hatását. A legfontosabb ilyen talán az, hogy kijött a Korn 3. videóklippje a Paradigm Shift albumról, a Spike In My Veins! Egy remek klippről van szó, amit sajnos az inaktivitás miatt nem tettem föl ide, szóval itt hát az ideje:

Rendkívüli klipp. Még a laikus is észreveszi, hogy itt az amerikai és globális politikai rendszerről szól a dolog, azon belül is a TV által kibocsájtott butítás. A Korn már sokszor köpött bele a politikába (Politics, Y'all Want a Single, Here To Stay, Illuminati stb.). Immáron sokadjára megtette. A klipp sokban hajaz a Here To Stay-re de azért mégis sikerült egy egyedi szerzeményt összehozni, teljesen Korn-os. A videó azóta érezteti a hatását. Valószínűleg Jonathan készítette, hisz az elmúlt pár hétben sokat említi az interjúkban.

Már a Spike In My Veins klippel kapcsolatba kikerült egy alap "beharangozó" interjú melyben tulajdonképpen elmondja miért is készül a klipp, miért is harcol ő maga. Ez egy írásos klipp melyet el tudtok olvasni a KornRow-n! A Bakesfield Californian által adott interjúban például Barack Obama elnököt egy diktátornak hívja!

Egy szintén színvonalas beszélgetésben Alex Jones csatornáján mondta ki gondolatait, melyben szinte teljesen elmondja a világnézetét:

A TMZ-nél három videó is felkerült melyben Obama, a TV manipulációjával kapcsolatban és az Ördög és a sorozatgyilkosok közötti kapcsolatról beszélt JD (Az utóbbi még egy magyar oldalra is fölkerült):

 

 

 

 És van még 3 interjú a közelmúltban amit gondoltam megosztok veletek. Ezek nem politikával kapcsolatosak. 2 ebből az After The Dark filmzenéjével kapcsolatos. A Blabbermouth-nak adott interjúban kijelentette, hogy kiadták digitálisan a soundtrack albumot, még a Media Mikes által kiadott szövegben magáról munkáról beszél. Ezen kívűl a BREAL TV-nek a szerinte legjelentősebb Korn számról és egyéb érdekes dolgokról.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr995836275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása