Ki ne szeretné a Kukoricát?

A "Silveria" kór

2013. december 27. - Polski gyerek

david_silveria_photo-t2.jpg_468x311

[FIGYELEM! SAJÁT VÉLEMÉNY!]

 

Legalábbis én már így hívom. Amit a Korn volt dobosa David csinál az már-már felháborító. Az újaknak egy gyors talpaló: 2006-ban David kilépett a Korn-ból. Utána folyamatosan szidta a bandát egészen 2013-ig amikor ugyanis Head visszatért. Sokszor említette, hogy örömmel viszajönne ő is a bandába és hogy nélküle semmit nem ér a Reunion. Sőt, még az új dobost is szidta. Miután Jonathan elutasította David-nek a próbálkozásait, sőt, megse hallgatta, Silveriából kijött a kisgyerek és azóta csak szidja a bandát. Ősszel már egy ideje nem volt semmilyen vita, inkább a saját projektjével foglalkozott. Most azonban újra elkezdte. 

Sajnos nem tudok semmit mondani erre, egyszerűen zavaró amit csinál. Akit érdekel a dolog nézze meg a két legújabb üzenetét, melyben Fieldy-t egy gyáva ribancnak hívta és a Korn hangzást temette, magát fényezte. Ezzel nem is lenne baj de amilyen modorban csinálja...csak kimutatja milyen is valójában. Nyílván van a dolgokban igazság is...azért nekem nehéz elhinnem, hogy a kilépése után 3x is kiakart lépni Munky, stb.

A Fieldy-t szidó levél
A önmagát fényező levél

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr275713983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dorida88 2014.03.26. 23:01:25

Nekem Silveria lesz mindig a Korn igazi dobosa, de ez amit művel, nekem sem tetszik. Látszik, hogy szét van csúszva teljesen, szerintem rohadtul megbánta, hogy kilépett, ezért a nagy sárdobálás.
Fieldyről viszont Head is írta a könyvében, hogy egy időben sok feszültség volt miatta, úgyhogy szerinten lehet abban is igazság, amit Silveria mond...
Mindenesetre szomorú, hogy ennyire rossz viszonyban vannak.
süti beállítások módosítása