Ki ne szeretné a Kukoricát?

"Ez egy nagyobb, fényesebb, merészebb Korn"

2013. július 16. - Polski gyerek

Korn-Paradigm.jpg_370x246

Először is egy új promó fotó került fel, nyilván a turné ruhájukban pózóló Korn tagokról. Nem is rossz egyébként. Továbbá az elmúlt napokban két interjú is került fel amiben sok szó esett az új albumról a PS-ről (Paradigm Shift). Az első interjúban Munky beszél az új albummal kapcsolatban. 

"Ez a cím, kifejezi a különböző perspektívákat. Ha megnézünk egy műalkozást az egyik oldalról teljesen mást látunk mint a másik oldalon. Én úgy látom az albumot, hogy a Korn 2013-ban. Amikor Head visszatért minden rajongó örült de mi akkor is új nézőpontot kerestünk. Ez egy nagyobb, fényesebb, merészebb Korn"

A teljes interjút megnézhetitek ITT. Head-et a Loudwire interjúvolta meg és érdekes válaszokat adott. Megemlítette,hogy már 10 hónapja együtt dolgoznak a PS-en. Csak pozitívakat mondott róla. Továbbá azt is megemlítette, hogy a saját bandájának a Love & Death-nek a Between Here & Lost albumának deluxe kiadásába egy új szám is kerül Empty néven.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr815408896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása