Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head újra a Korn-ban! Részlet a 11. albumból!

2013. május 03. - Polski gyerek

946269_517951564926213_610451852_n.jpg_960x640

Már 2011-ben elkezdtek pletykák terjengeni arról, hogy Head visszafog térni a Korn-ba. Akkor kezdődött el a találkozgatások JD-vel és úgytűnt a dolgok igaznak bizonyúlnak. Aztán jött a Korn a The Path Of Totality lemezzel, Head pedig megalakította a Love & Death-et. Úgytűnt elszáll a remény. Azonban amikor a Carolina Rebellion (tuti rosszul írom, sorry) koncerten megjelent egy szám erejéig, újra felcsillant a remény. Aztán bejelentették a közös nyári turnét, sőt néhány érdekes kép is fölkerült, miszerint a stúdióban járkál Head bácsi. Tegnap jött egy nagy bejelentés miszerint Head hivatalosan is DOLGOZIK az új Korn albumon! És az már csak a mennyország, hogy Head twitteren elszórta magát, és kiderült, hogy a Korn tagja is!

Azt hinnétek,hogy akkor mostmár ennél jobb nem jöhet? Fenét! A Rolling Stones magazin kiadott egy videót, melyben hallhatjuk egy ismeretlen dal részletét (bár instrumentáltan, de JD is látszik a vidiben. Újra felszedett néhány kilót) ÉLVEZZÉTEK! (Érdekes, hogy nem rég egy Ray külön dob koncert videóban is hallható volt egy "Eddig ki nem adott Korn szám" de később letörölték)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr685280148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása