Ki ne szeretné a Kukoricát?

KORN is játszik a Ronnie James Dio Tribute Albumon?

2012. december 13. - Polski gyerek

Wendy Dio, az özvegy és régi menedzsere a legendás heavy metal énekes Ronnie James Dio-nak (DIO, a Black Sabbath, Rainbow, Heaven & Hell) információkat osztott meg velünk a közelgő Dio tribute albumról, ami következő évben kerül kiadásra. A gyűjteményt Niji Entertainment Group kiadónál adják ki, azon helyen amit Wendy és Ronnie készített. Közreműködésüket már jelezte a Metallica, Anthrax, Rob Halford (Judas Priest), Lemmy Kilmister (Motörhead), Ian Gillan (Deep Purple), Alice Cooper, Gleen Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Sebastian Bach (Skid Row) és Drave Grolh (Foo Fighters, Nirvana). Állítólag néhány dal és előadója már el van döntve, ilyen például Grolh és a  Black Sabbath "The Mob Rules" Halford hozzájurásával egy Rainbow "Long Live Rock 'N' Roll" feldolgozás, és Hughes felkínálta az ő kiadatását a Rainbow "Catch The Rainbow"-ból.

A "A Blairing Out With Eric Blair Show"-ban december 1-jén Wendy azt mondta: "Van egy csomó előadó, akik dolgoznak. A Metallica már befejezte sajátjukat és az Anthrax és Glenn Hughes is. Rob Halford dolgozik rajta. azt hiszem Alice Cooper is dolgozik rajta. A Motörhead-é januárban lesz kész.Tehát egy elég klasszikus CD lesz készen jövőre és így remélem néhány fiatalabb zenekar is tiszteleg Ronnie előtt az albumon, így két CD lesz: Egy a klasszikus, és egy a fiatalabb zenekarokkal." 

Arra a kérdésre, kikre gondol a fiatalabb zenekarok alatt, Wendy azt mondta: "Még nem közelettem senkihez, de szeretnék kapcsolatba kerülni a KORN-al és az Avanged Sevenfold-al...és bárkit akit befolyásolta Ronnie és Ronnie zenéje. Szerintem nagy tisztelgés lenne, továbbá jó móka is"

Wendy szerint, megengedte, hogy az együttesek döntsék el, melyik dalt választják "Megendtem, hogy ők válasszanak Elf, Dio, Rainbow vagy a Sabbath ... számokat" mondta. "A Ronnie és én, együtt dolgoztunk, mint egy csapat, ő mindig is kreatív volt és én voltam az üzleti oldala. Sosem zavartam a zenéjét, és soha nem zavarta az én dolgom, és azt hiszem, ha megadja az érintett személynek az ember a lehetőségeket, ők teremtenek. Hadd teremtsék meg azt a dalt, amelyiket ők szeretnék"

Wendy is beszélt, hogy néhány számról, ami már befejeződött és fel is kerül az albumra, mint a Glenn változata a "Catch The Rainbow"-ről. "Csodálatos", mondta Wendy és hozzátette "könnyeket csalt a szemembe". Megemlítette Anthrax a kiadatását "Neon Knights"-ról, mint "fantasztikus feldolgozás", de titokzatos maradt a Metallicával kapcsolatban. "Ez egy meglepetés. Ez egy amolyan egyveleg lesz és ez meglepetés.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr734963660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása