Ki ne szeretné a Kukoricát?

Elmaradt Mumbai!

2012. szeptember 08. - Polski gyerek

Amerikai metal banda Korn első turnéja Indiában mára lerövidült két koncertre miután a Szept.7-i Mumbai városában megrendezendő koncertet törölték "eső és biztonsági aggályok" miatt.

A Path of Totality turné a zenekar legújabb stúdióalbuma, azonos nevű koncertsorozata, eredetileg Gurgaon, Mumbai és Bangalore városait érintett volna. Az első Gurgaon-koncert szerdán megtörtént a tervezett időpontban.

"A döntés a rajongók biztonsága érdekében történt, alapos ellenőrzést végeztek a helyszínen a mérnökök és szakemberek. A többi koncertet a tervek szerint megcsinálják", mondta Karamjeet Singh, a Mooz Entertainment alelnöke, a cég szervezője ezen a turnén.

A szervezők ígéretet tettek a teljes visszatérítéssel kapcsolatban minden jegytulajdonosnak, valamint adnak egy ingyenes "Path of Totality" pólót, szép gesztusként. Rajongók, akik jegyet vettek a koncertre kapnak lehetőséget arra, hogy féláron jussanak be a Bangalore koncertre.

Egyébként a Gurgaon-koncert tökéletesre sikerült, minden rendben történt, a rajongók élvezték, a zenekar mindent kiadott magából. Az 5000 ember nagy része feketében jött, ami azért érdekes. Jonathan a végén elmondta mennyire hálás, hogy India ennyire szereti őket, tudjátok a szokásos. Személy szerint úgy érzem nem ez volt az utolsó koncertjük Gurgaon városában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr1004762565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalein 2012.09.10. 03:19:52

Azért a helyszínek távolságát figyelembe véve ez elég durva: mintha nekem azt mondták volna, hogy figyu, nem jövünk Szigetre, de helyette féláron vehetsz részt egy koncin Milánóban, Firenzében, Tiranában, a svájci Alpokban, Göttingában vagy valahol a román tengerparton..., addig is itt egy póló, hogy legyen miben utaznod, nesze! XD
süti beállítások módosítása