Ki ne szeretné a Kukoricát?

Rob Zombie beszél Jonathan remixéről

2012. július 25. - Polski gyerek

Nemrég az egyik Rob Zombie interjúban megemlítették az új remix albumot, azon belül is Jonathan a.k.a JDevil remixét. Rob boldogan válaszolt a kérdésre

...Ez azt mutatja,hogy tulajdonképpen határtalan a zenéd a "Thunderkiss '65"-től kezdve "Mars Needs Women"-ig.

"Szerintem ez nagyon király. A dal amit Jonathan Davis földolgozott már húsz éves. Minap találtam egy videót róla az egyik koncertünkről Mix Master Mike segítségével. Ő vágta a "Thunderkiss 65"-öt. Úgy gondoltam nagyon klassz lenne ha ezt a dalt húsz év után játszani, és az emberek még mindig megőrültek miatta. Ennyi az egész. Úgy gondolom,hogy ez nagyon érdekes"

Jonathan Davis bár megőrzi a riff-et egy teljesen más univerzumba visz a dal

"Tetszik! Sok ideig tart egy régi dalt megváltoztatni és egy kicsit új köntösbe borítani. Szinte az összes remix-be fogják és beleillesztik az eredeti dalt, de ő elvitte egy új helyre, ahogy mondtad. Remekül működik."

Akit érdekel a teljes interjú kattintson IDE

És itt maga a remix amiről szó van!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr534677860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása