Ki ne szeretné a Kukoricát?

Hírcsokor

2012. április 11. - Polski gyerek

 - Az alábbi linken (Zoiks! Online) az angol tudóak elolvashatnak egy Ray Luzier interjút. Semmi új, beszél az élményeiről a bandában, az új albumról és, hogy mostanában milyen zenéket hallgat.

"Tudod ha meghallgatod a Korn III-at, nem olyan mint az új album, és az se olyan mint a "Untitled" vagy a "See You On The Other Side" és így tovább. Tudod a nap végére akkor is Korn hangzása lesz. Szóval John bemutatta nekünk ezeket a DJ-seket, tudod Skrillex stb. másfél évvel ezelőtt. Az album olyan, hogy.. pl. te meghallgatod és úgy érzed, mintha nem hallanád a gitárt, ez egy teljesen új dolog és erre az emberek rögtön "Ó megint az elektronikához nyúltok"

- Van egy Fieldy interjúnk is:

 

- J Devil (a.k.a Jonathan Davis) új dalt rakott ki SoundClound-ra, melyben Downlink és Datsik is segített:

- A revolver díjátadó ma lesz, melyet a Revolver facebook oldalán is látható lesz. 20:00 és 21:00 közötti időpontban fog kezdődni tudtommal. Ez több okból is fontos. Először is fellép a Korn. 4 jelölést is kapot különféle kategóriákban. Remélhetőleg egyet legalább megnyernek.. Állítólag itt megtudsz mindent: http://www.facebook.com/revolvermag

- Jonathan rajta van a "My Rock" magazin címlapján:

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr194386497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Tomi313- 2012.04.13. 12:32:06

Fieldy kezd eléggé aggasztani!!!
A TPOT is mindenki megköszöni ahogy kell, de ő miért nem???
a kis könyvecskében
Szerintem nem csípi ezt a "disco" témát annyira.
süti beállítások módosítása