Ki ne szeretné a Kukoricát?

Új Love & Death dal és INFINIKA videóklipp

2012. április 03. - Polski gyerek

 Aki nem tudná, 2004-ben Head kilépett a KoRn-ból és egy szóló album után létrehozta a Love & Death keresztény metál együttest. Elvileg ebben vagy a következő a hónapban adják ki az új, egyben első albumot. Az lemezről már halhattuk a 'Paralyzed' című dalt, most pedig közzétettek egy újabbat 'Chemicals' néven.

Szerintem jó szám bár ez is egy Korn másolat, legalábbis Head hangja meg maga a dal is eléggé hajaz a Korn-hoz. De nem vártam többet. Dallamos, slágergyanús, jó szám.

2006-ban David Silveria is elhagyta a Kukoricát, pihenés és visszavonulás néven. Később kiderült, hogy a boldog, vicces, hülyülős hangulat eltűnt, ezért szállt ki. A visszavonulást könnyen meghazudtolva, 6 évvel később (azaz ez évben) egy INFINIKA néven futó...nem is tudom milyen műfajt játszó (inkább alternatív metál de nagyon alternatív) bandába lépett be, melynek most hallható az első számuk és videóklippjük is egyben.

Na ez nem Korn copy de az tuti. Igazából nem igazán tetszik, főleg az énekes hangja miatt, esélytelennek tartom, hogy nagy sikereket elérhet a banda, de sok szerencsét nekik. Egyébként elmegy egynek.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr424361122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása