Ki ne szeretné a Kukoricát?

Hírcsokor

2012. március 13. - Polski gyerek

 - A Korn mostanába rengeteg online bandaversenyen látható. Az MTV "Musical March Madness" versenyének még csak az első fordulója tart de a Korn már egy kemény ellenféllel, a Blink 182-vel csatázik, egyenlőre gyengébb félként. Bármennyiszer lehet szavazni: ITT

- A Loudwire "ketrec" szavazásain már erős a banda, 6. ellenfelét várja (Már a Slash-t és a Mettalica-t is leverték!). Bár még nem írták elő a következő szavazást, értesíteni fogunk benneteket róla. Egyébként a cél a "Hírességek Csarnokába" jutás. Ugyanezen az oldalon hamarosan indul egy másik szavazás "March Metal Madness: Devil Horn Region" néven. A közkedvelt Freak On Leash nevű Korn nóta Slash - Raining Blood dalával csap össze. További részletek ITT

- Egy picit nagyobb kaliberű szavazásos játék következik melyet "Revolver Golden Gods-nak" neveznek. Itt 4 jelölésben is jelentkezik a Korn méghozzá az "Év lemeze" a "Riff Lord" a "Legjobb énekes" és a "Legjobb basszeros" kategóriákban. Szavazni továbbra is itt lehet: 

 
 
 
 
 
 
 
"Revolver Golden Gods" egy díjátadót is tervez melyen fellép a Korn is!
 
- Egy Ray Luzier interjú következik melyet a FullOnDrums.com készített:
 

- Ma elkészítettem két fordítást melyek a Lowrider és a Blame dalokat hunosítják. Hamarosan (ha minden jól megy) még ma felkerülnek a videók! (Számítógép problémák miatt nem került még fel)

UPDATE:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr84314386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása