Ki ne szeretné a Kukoricát?

Shock cikk

2011. szeptember 11. - Polski gyerek

Mivel a Shock magazin olyan jól leírta az új album lényegét, ezt muszály bemásolnom. Előre leírom,hogy a forrás: http://www.shockmagazin.hu/portal/hirek/korn-dubsteppel-a-teljessegbe

The Path To Totality címmel új Korn lemez kerül a boltokba november 15-én, ami ugyanakkor nem tekinthető hagyományos soralbumnak: a bakersfieldi nu metalosok olyan dubstep előadókkal készítettek közös anyagot, mint Kill The Noise, Excision, Skrillex és 12th Planet.

A lemezen olyan dalok szerepelnek majd, mint a Burn The Obedient, az Illuminati, a Kill Mercy Within, a Narcissistic Cannibal, a Chaos Lives In Everything vagy a Get Up!, ami alább meg is hallgatható.

„Úgy gondoltam, buli lenne megint kísérletezni, és megnézni, mivel tudunk előrukkolni", magyarázta Jonathan Davis énekes néhány héttel ezelőtt a The Pulse Of Radiónak. „Talán valami olyasmivel, mint ez a most készülő anyag, ami tényleg roppant izgatottá tesz bennünket. Szeretünk kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, de olyasmit biztos nem fogunk kiadni, ami nem tetszik mindannyiunknak. Most azonban Munky, Fieldy, Ray és én is abszolút lázban égünk a dolog miatt!" „Hat vagy hét producerrel dolgoztunk együtt ezeken a felvételeken", mondta Fieldy az NME online változatának. „Fontos, hogy mindig naprakészen tartsuk magunkat, és képben legyünk azt illetően, éppen mi zajlik körülöttünk."

„Először azt hittem, ez a dubstepes irány azt jelenti majd, hogy dobgéppel helyettesítenek", magyarázta Ray Luzier dobos a Downloadnak. „Normális esetben megőrülnék ettől, mert lélektelennek tartom a gépi ütemeket, de Jonathan gyorsan világossá tette, hogy csak a triggerezéssel kísérletezgetünk majd, amihez hasonlót viszont még soha nem csináltam korábban. Triggereltük azokat a hangzásokat, amiket Skrillex csalt ki a cuccomból, de ezeket teljes egészében élőben játszom. Ez tényleg rendkívül izgalmas volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr73217318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása