Ki ne szeretné a Kukoricát?

Ray és Munky interjú(k)

2011. augusztus 21. - Polski gyerek

Ray interjút adott a   Honolulu Pulse-nak. Innen olvasható egy kis részlet.

"Mivel a Korn is változott, a velejáró dob is" mondja szomorúan "Bár a szívem heavy metál-os cuccokat szereti ebben az újban több progresszív elemek hallhatóak, ami nálam nagy változást jelent. Ez semmi máshoz nem hasonlítható, amit játszottam korábban így megtanultam alkalmazkodni és nyitottab gondolkodású lenni, a különböző stílusokért."

Ray azt is elmondta,hogy a Korn próbál alkalmazkodni a mai élethez, megtartva az agresszivitását. Azt is elmondta,hogy azért dubstep album a 10. elsősorban, mert Jonathan-nak megtetszett a műfaj.

Az egész beszélgetést ellehet olvasni ITT

Eközben Munky is adott interjúkat az Ugly Scene-nek:

A dal készítésről: "Amikor készítünk egy dalt,valakinek jön egy elképzelése a riff-ről. Amikor elkezdjük építeni, akkor kitisztul, olyan mint amikor egy sáros kutya letörli magáról a sarat. Mélyen, még van sár, azok a gondolatok megakadnak. Tudod, mindenki kiszeretné próbálni a saját ötletét. És ez kemény egy szalagban, mert azt akarod az ötletetktől, hogy keljen életre azé akié legteljesebb és azt akarod mindenki mástól, hogy próbálja ki az ötleteiket szintén. Ez egy folyamat. ..."

Aki ennek a monológnak a teljes változatát vagy a többi választ is elszeretné olvasni ITT megteheti

Továbbá Munky a SplatterTribe.TV-n elmondta a véleményét az összes KoRn albumról. Ezt is elolvashatod angolul ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr273168409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása