Ki ne szeretné a Kukoricát?

Tudtad?

2011. augusztus 05. - Starbert

 

 

 

Jonathan Davis aláírását gondolom elég csekély arányú magyar fan látta már, illetve akik látták, azok szerintem nem különösebben vették szemügyre. Beillesztettem egy képet az aláírásról, ami fölül látszik is! Ti láttok különösebb furcsaságot rajta? Talán észreveszitek, hogy egy halott "smiley" akar lenni. De ha nagyon ügyesek vagytok, talán más is az eszetekbe jut róla. Nem baj, ha nem! Segítek! Az aláírásban levő vonalakat kicsit tegyük rendezettebbé, szép egyenes vonalakká, és már is megkapjuk a választ... (A bejegyzés alatt levő tovább gombra kattintva, hogy ne lőjem le előre a poént)

 

 

Így már jobban látszik a halott "smiley", de az is kivehető, hogy ennek a hangulatjelnek betűk az alapjai. És ha a szeme "H", az orra "I", a szája pedig "V", akkor meg is kaptuk az énekes becenevét, amiről már mindenki tudja, hogy a: HIV!

+ Frissült a http://www.kornmemorabilia.com/ a "Wicked" szám Jonathan Davis által, lapra rögzített dalszöveganyagából egy kisebb rész került fel az oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr703129122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása