Ki ne szeretné a Kukoricát?

Zágrábi koncert

2011. június 28. - Starbert

KS Mikee felhasználó bejegyzése alapján

- Hali!

Most ékeztem vissza Zágrábból, nagyszerű volt a koncert. Tényleg előadták az It's On-t, nagyszerű volt, nagy meglepetésként ért.

A koncert után összeállítottam a dallistát.

Itt a teljes zágrábi dallista:

1. Blind
2. Here to Stay
3. Pop a Pill
4. Freak on a leash
5. Shoots and ladders/One
6. 4u
7. Got the life
8. Alone i break
9. Oildale
10. Right now
11. Ball Tongue
12. Somebody Someone
13. It's on
14 Get up
15. Falling away from me
16. Egyveleg

Nagyon jó volt a koncert, ez volt eddig a legjobb, amit életemben láttam, egész végig mosolyogtak, kitűnő időtöltés volt, a közönség egész végig tombolt. Mielőtt elkezdték volna játszani a Ball Tongue-ot, Munky valami ilyesmit mondott: - A következő szám Ross Robinson-ról szól, - majd el kezdték játszani a dalt. Ray csinált egy fergeteges szólót a Somebody Someone-ban, és mielőtt jött volna a "tedd fel a kezedet a magasba" rész, a közönség nem tudta türtőztetni magát, csak tombolt, csak tombolt, a banda meg csak állt a színpadon, mosolygott vagy 2 percig. Ez volt a koncert fénypontja!
Csináltam a telefonommal egy pár videót, de a minőségük elég rossz, majd később feltöltöm őket. Elnézést az angolomért, tudom nem thökéletes :P
Összességében, amit elmondhatok a koncert és az előadás kitűnő volt, tényleg megérdemlik a 110%-ot!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr53022564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása