Ki ne szeretné a Kukoricát?

(2010) KoRn III: Remember Who You Are

2010. július 14. - Starbert

Az Untitled nevezetű album után 3 évvel kiadásra került a KoRn III nevezetű album, amit Ross Robinsonnal készítettek el, akárcsak az első 2 albumot. Hivatalosan július 13-án jelent meg 12:01-kor. Mint, ahogy Munky is felhívta a figyelmet az emberekre, úgy most én is ezt megteszem: Ha tetszik az album, (...ha netántán valaki letöltené) vegyétek meg! Támogassuk őket!

1. Uber-time
2. Oildale (Leave Me Alone)
3. Pop A Pill
4. Fear Is A Place To Live
5. Move On
6. Lead The Parade
7. Let The Guilt Go
8. The Past
9. Never Around
10. Are You Ready To Live?
11. Holding All These Lies



Nagy bajban volt a banda, mikor az új számaikat mutatták be koncertjeiken, hiszen a vártnál kevesebben mentek el rá, de hát már egy jóideje beköszöntött a 21. század, a nép felmegy egy fájlmegosztó oldalra, és letölti azt, ami kell neki(k). Bár nem értem, hisz' ha ott vagy, mennyivel másabb, mennyivel jobb, és 1-2 órára jobban elzárhatod a világot magad körül. Aki teheti, igazán elmehetne, és élőben élvezhetné a Kukoricát.
Az album összességében ütős, erre számítottam/számítottunk, most pedig várjuk a Speciel Edition-t, amire még 2db szám kerül majd fel. De ezen kívül sokféle kiadást tervez, és valósít meg a banda.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr942150870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Glue · http://the-glue.blog.hu/ 2010.07.15. 15:33:33

Egy ideje már fent vana neten. A bónusz számok jobbak mint egyes számok a sima lemezről.

(Személy szerint ha valamelyik előadó lemeze nagyon megtetszik akkor azt beszerzem eredetibe)

FxS 2010.07.28. 00:58:56

sajnos eddig nem volt idom irni, de most gyorsan potolnam. az album nagyon tetszik: nagyon nyers, jo ertelemben. imadom a h.g.giger-es scifi-s beutest is. katarzis - ennel jobb szot nem tudok idebiggyeszteni.
süti beállítások módosítása