Ki ne szeretné a Kukoricát?

(2003) Take a Look in the Mirror

2010. március 11. - Starbert

Egy újabb eltelt év, egy újabb megjelent album. Eddig a zenei hangzásokkal kísérleteztek a tagok, most azonban vissza szerettek volna térni az alapokhoz, viszont a zenékbe vittek bele egy kis ordítozást is. Jonathan olyan embrekről énekel a lemezen, akiket utál. Agresszív album lett belőle. Ez az album Head utolsó stúdióalbuma, hisz' később kilépett a bandából.

01 Right Now
02 Break Some Off
03 Counting On Me
04 Here It Comes Again
05 Deep Inside
07 Everything I've Known
08 Play Me
09 Alive
10 Let's Do This Now
11 I'm Done
12 Y'All Want A Single
13 When Will This End

 

- Ami azt illeti nem nagyon szeretem a hörgősebb zenéket, és ezen az albumon előfordulnak kisebb-nagyobb hörgések. Nehéz volt hozzászoknom, hogy ez az album keményebb lett hangzásilag mint a többi, de így, hogy bennem volt, hogy ez is KoRn, így hamar hozzászoktam. A Right Now és a Y'All Want A Single számok számomra a favoritok, de persze e többi sem rossz, csak egy kicsit a fülemnek durva. A Y'All Want A Single klipjére most kicsit kitérnék, eddig még nem írtam klippekről, de ez megér egy pár szót. A klipben szétvernek egy zeneboltot, hatalmas kárt okozva. Jonathanékat kizárták a stúdiószobájukból. "A stúdió főnökei meg akarták változtatni a videót - mi nem" - hangzott el Jonathantól. A "zúzás" szó jellemző az egész albumukra.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr651831159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása