Ki ne szeretné a Kukoricát?

(1993) Neidermeyer's Mind

2010. március 08. - Starbert

A KoRn nem várt sokáig, amint Jonathan is tag lett, el kezdtek dolgozni, aminek egy Demo kazetta lett a gyümölcse. A kazettán 4 db szám szerepel:

 


01 Predictable (demo)

02 Blind (demo)
03 Daddy (demo)
04 Alive (demo)

 

 

Kiadójuk azonban még nem volt, így kénytelenek voltak keríteni egyet. Immortal/Epic Records szerződtette le őket, miután Paul Pontius meghallotta őket játszani. Nem sokkal később el kezdtek dolgozni egy újabb albumon.

 

 - Nem követtem az időrendet, ezért először nem is sorban hallgattam az albumait, így ezzel a Demo kiadvánnyal csak később találkoztam. Hangminőséggel akadtak problémáim, de hát mit várjunk egy 1993-ban felvett, kazettás, demo felvételtől?! Egészen jó zenék lettek,  csak hát ott van az a bizonyos Daddy című szám. Ahogy a dal elkezdődik azzal a bizarr  hangal, amit Jonathan produkál... Teljesen átéli az ember azt a szenvedést, amit ő érezhetett/érez. Fanok közül szerintem mindenki tudja, hogy miről szól a szám: Jonathant az apja molesztálta, de ebben az az érdekes, hogy egy interjúban azt nyilatkozta az apja is, és Jonathan is, hogy egy nő volt az, aki ezt elkövette!? Na de akkor miért az apját állítja be? Oké, a szülei nem hittek neki, és gondolom haragudott rájuk, ezek szerint főleg az apjára, de ez akkor is sok! Biztosan van valami ez mögött, hogy mi történhetett, mert az ember nem képes  az apját bántani olyasvalamivel, amit el sem követett. De ez örök rejtély marad, mert Jonathan megfogadta, hogy nem adja többet elő ezt a számot, mert a harmadik  fellépésük után  rosszul lett ez a  szám után. Megértem... De a kérdésem: Akkor miért mondja így ki magából a számban azt, hogy: Apu, miért fogtál meg ott? Sosem tudjuk meg.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr711820048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2010.03.24. 08:19:51

En ezt ugy tudtam, hogy a neveloanyja mas teren persze, de legalabb olyan rosszul bant vele mint az apja; szerintem o lesz az a no az interjuban.

A demo tenyleg nagyon jol szol ahhoz kepest, hogy elso kozos probalkozas. Meg annyit tennek hozza, hog ya Blind-ot eredetileg Sexart-nak irta JD, a dallamot is tobbe kevesbe toluk vettek at a fiuk.

FxS 2010.03.24. 08:47:17

@FxS: ide ujra visszatertem :))

volt olyan interju is amiben a csalad egy kozeli baratjat hibaztatta a molesztalassal, a szuleit pedig azzal, hogy nem hittek neki. Fajdalmas pont lehet ez a szamara, lehet sosem tudjuk meg mi is tortent valojaban.
süti beállítások módosítása