Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn 2016 - Karácsonyi megjelenés?

2016. április 06. - Denise D.

Sziasztok!

Mostanában sok pletyka talált szárnyra az interneten az új lemezzel kapcsolatban, főleg a megjelenési időpontot és az album címét illetően. Ma ismét felütötte a fejét valami, ami csak még jobban felcsigáz bennünket.
Meg nem erősített információink szerint a Korn 12. stúdióalbumának a megjelenését ismét eltolták, méghozzá nem is akármilyen időpontra - Karácsonyra. A magyarázat az, hogy az új menedzsment szerint a közelgő Rob Zombie-val közös turnéra többen látogatnak majd ki, ha abban reménykednek, hogy esetleg elhangozhat 1-2 új dal is, illetve Karácsonykor az emberek mindent jobban vesznek. 
A megjelenést már nem először tolták el, hiszen először nyáron szerették volna a srácok megjelentetni az új lemezt, a turné előtt. Majd a nyárból szeptember lett, szeptemberből október, és most elvileg októberből december lesz.
Elméletileg a munkálatok éppen a vokálfelvételeknél tartanak, és még az is időbe telik, amíg a végleges korongot összemixelik. Értesüléseink szerint körülbelül 3 hónap múlva fog befutni a lead single, amit már a közös turnén is játszani fognak, és arról is szó esett, hogy az albummegjelenést megelőzően a srácok szeretnének még 3 számot előbb kihozni.
Ismétlem, meg nem erősített információkról van szó, lehet, hogy a sztori mind igaz, de az is lehet, hogy kamu. Abból kiindulva, hogy általában szinte minden pletykának a fele igaz, lehet valamiféle valóságalapja, de pontosat mi is csak akkor tudunk mondani, hogyha a banda, vagy a menedzsment hivatalosan megerősít valamit.
Ami valószínűleg nyár-őszig nem fog bekövetkezni. Addig találgathatunk. Ebből az egészből viszont két dolog következik: 1. Ha hallunk is a lead single felől valamit, azt maximum nyár végén, ősz elején várhatjuk. 2. Megvan a Korn rajongók karácsonyi ajándéka.

Denise

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr488573490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása