Ki ne szeretné a Kukoricát?

Kijött a Korn: Est. 1994!

2015. október 31. - Polski gyerek

A Korn 1994. október 11-én adta ki első albumát mely később meghatározta a zenei világot. A Rolling Stone szerint "Az elmúlt 20 év legfontosabb metál albuma". Az album olyan dalokat tartalmat mint a Blind, Clown, Shoots & Ladders, Need To vagy a Faget. A 2014-es 20 évfordulós turné nagy sikere után a banda 2015-ben bejelentette, hogy egy több állomásos turnén leadja a teljes első albumot, tisztelegve ezzel karrierjük mérföldkövének. Október 27-én pedig kijött a limitált verziójú Korn fotóalbum is!

A fotóalbum 300 oldalnyi archív fotókat tartalmaz, eddig sohase hallott sztorikkal, jegyzetekkel és kommentárokkal. Az 55 dolláros fotóalbumon kívül van egy 90 dolláros speciális verzió is mely kisebb extrákat tartalmaz. A fotóalbumot elő lehetett rendelni egészen a kiadás dátumáig a Pledge Music honlapján. Aki nem tudta beszerezni, ne búslakodjon mert a Korn saját webáruházában továbbra is elérhető. Az ALÁBBI videóban láthatjuk, ahogy a banda tagok éppen dedikálják a fotóalbumokat. Ígéretes darab ez a fotóalbum, nem csak gyűjtőknek!

(Sajnáljuk, hogy inaktivitás miatt nem tudtuk az oldalon az elő megrendelés idején felrakni az információkat!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr298038926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása