Jonathan Davis megszólalt Chester öngyilkosságával kapcsolatban

2017. november 14. - Polski gyerek

ChesterCover_FINALAUS_4ebf62eb0b1d8fb7d4a9dd8bb04f2b32.jpg_1008x1357

Fotó: Kerrang! magazin

Chester Bennington, a világhírű, idén hazánkat is megjáró Linkin Park énekese július 20-án öngyilkosságot követett el. Tiszteletére a banda többi tagja egy emlékestet szervezett a Hollywood Bowl színpadán, ahol Jonathan Davis is fellépett.

JD a Blabbermouth-nak nyilatkozott a tragédiával kapcsolatban. "Imádtam a mosolyát. Ha egy fesztiválon játszottunk, mindig talált egy okot arra, hogy meglátogasson. Chester utazását gyönyörű volt végignézni. Szerettem azt a kölyköt."

Később hozzátette: "A dalszövege mindig megütött és együtt tudtam érezni vele. Írói szinten, Chester rengeteg olyan dolgot dolgozott fel amelyeket az emberek éreznek és mikor ezt zenével újra átéled, az egy felszabadulás. Mikor olyan sok embernek segítesz, néha eltudsz felejtkezni önmagadról. Amolyan hősök vagyunk a sérült gyerekeknek. Mi vagyunk az élő példa, hogy a dolgok jobbra fordulnak majd. Több Chesterre van szüksége ennek a világnak"

Végezetül pedig a videó Jonathan produkciójáról ahol a "One Step Closer"-t dolgozza fel:

Nyugodj békében Chester.

Szerkesztés alatt...

Üdv idetévedt olvasó! Ahogy látod, a Korn Hungary weboldala már lassan egy éve inaktív volt, nem igazán frissítettük. Nos, valóban elhanyagoltuk ezt az oldalt. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen eltűntünk. Sőt, a Facebook oldalon (amit jobb oldalt meg is tekinthettek) végig aktívak voltunk és már az ezer kedvelésen is túl vagyunk! Úgy gondoltam azonban ideje lenne újraéleszteni ezt az oldalt. Így hát a napokban egy nagy alakítást tervezek melyben a dizájn is átalakul. Az oldal tehát remélhetőleg hamarosan újraéled. Addig is hallgassátok az új Korn albumot a Serenity of Suffering-et és készüljünk!

Holnap klipp premier!

Facebook oldalunkon egy hete megosztottunk egy fotót, melyen egy új Korn single neve volt látható. A "Rotting in Vain" július 22-én, azaz holnap fog kijönni, rögtön egy klippel karöltve! Élőben már hallható volt a dal, egy videó készült is a Chicago Open Air fesztiválon (Aki nem bír várni az tekintse meg én személy szerint kihagytam -szerk).

Egy közel fél perces előzetesben feltűnt a skót színész Tommy Flanagan akit sokan Chibs Telford néven ismernek a közkedvelt Sons of Anarchy sorozatból.

Az albumról egyébként egyre több részlet derül ki a napokban. Munky egy Metal Hammer interjúban megemlítette, hogy Corey Taylor, a Slipknot frontembere is megjelenik mint vendég az új albumon.

"Ott van nekünk Corey aki egy dalban énekel, ami biztosan a rajongók kedvence lesz, mert igazan kiad mindent. Egy keménységi mérőn, ahol a 10 lenne a 1994-es lemez, ez az album egy biztos 9"

Head régebben a Teamrock weboldalnak beszélt az új albumról. Azt mondta Jonathan "megfogta a lelkét és szétrepesztette" az új album felvételénél. Azt is megemlítette, hogy szerinte minden dal megállná a helyét a koncerteken is.

Forrás: Teamrock

 

Korn 2016 - Karácsonyi megjelenés?

Sziasztok!

Mostanában sok pletyka talált szárnyra az interneten az új lemezzel kapcsolatban, főleg a megjelenési időpontot és az album címét illetően. Ma ismét felütötte a fejét valami, ami csak még jobban felcsigáz bennünket.
Meg nem erősített információink szerint a Korn 12. stúdióalbumának a megjelenését ismét eltolták, méghozzá nem is akármilyen időpontra - Karácsonyra. A magyarázat az, hogy az új menedzsment szerint a közelgő Rob Zombie-val közös turnéra többen látogatnak majd ki, ha abban reménykednek, hogy esetleg elhangozhat 1-2 új dal is, illetve Karácsonykor az emberek mindent jobban vesznek. 
A megjelenést már nem először tolták el, hiszen először nyáron szerették volna a srácok megjelentetni az új lemezt, a turné előtt. Majd a nyárból szeptember lett, szeptemberből október, és most elvileg októberből december lesz.
Elméletileg a munkálatok éppen a vokálfelvételeknél tartanak, és még az is időbe telik, amíg a végleges korongot összemixelik. Értesüléseink szerint körülbelül 3 hónap múlva fog befutni a lead single, amit már a közös turnén is játszani fognak, és arról is szó esett, hogy az albummegjelenést megelőzően a srácok szeretnének még 3 számot előbb kihozni.
Ismétlem, meg nem erősített információkról van szó, lehet, hogy a sztori mind igaz, de az is lehet, hogy kamu. Abból kiindulva, hogy általában szinte minden pletykának a fele igaz, lehet valamiféle valóságalapja, de pontosat mi is csak akkor tudunk mondani, hogyha a banda, vagy a menedzsment hivatalosan megerősít valamit.
Ami valószínűleg nyár-őszig nem fog bekövetkezni. Addig találgathatunk. Ebből az egészből viszont két dolog következik: 1. Ha hallunk is a lead single felől valamit, azt maximum nyár végén, ősz elején várhatjuk. 2. Megvan a Korn rajongók karácsonyi ajándéka.

Denise

Korn 2016 - Head: "Az emberek meg fognak lepődni!"

Sziasztok!

Íme a Billboard-os Head interjú vonatkozó része magyarul, amiben az új Korn lemezről mesél:

A Korn éppen tizenkettedik stúdióalbumán dolgozik, ami az év vége fele fog napvilágra kerülni. Welch elárulta, hogy „az emberek meg fognak lepődni” a banda néhány társulásán. Ide beletartozik az új menedzsment is, hiszen tavaly útjaik szétváltak régi menedzsereikkel, Peter Katsis-al, és Jeff Kwatinetz-el.
Mivel új információkat egyenlőre nem árulhat el, Welch az új lemez stílusáról beszélt. „Én és James szerettünk volna egy keményebb irányba menni ezt a lemezt illetően, hiszen mi vagyunk a gitárosok, és a Korn mindig is egy gitárcentrikus együttes volt.” – meséli. „Az utolsó albumunk, a The Paradigm Shift az én visszatérésemről szólt. Láttam őket egy show-n, játszottam velük egy számot, aztán néhány hét múlva már a stúdióban voltunk és zenét írtunk. Nem volt időnk kikapcsolódni. Mindenkivel együtt élni a turnézás alatt, bandaként funkcionálni, foglalkozni a rajongókkal és az üzleti teendőkkel, ezek nagyon összekovácsoltak minket. Szóval, három év elteltével belevágtunk ebbe az albumba, a gitárokra fókuszálva. Nagyon jól hangzik, és szerintem egy keményebb lemez lesz belőle.”

Annyi már biztos, hogy az új lemez gitárcentrikus lesz, modern, 2016-os Korn, egy kis old school beütéssel, és az év második felében jöhet ki. Ennél többet valószínűleg csak akkor fogunk tudni, ha napvilágot lát a lead single, ami körülbelül nyárra tehető.

Várjátok már? ;)

Denise

With My Eyes Wide Open - 05/17/16

Sziasztok!

A Billboard tegnap közzétett egy interjút Headdel, amiben mesél új könyvéről, a WITH MY EYES WIDE OPEN-ről, ami május 17-én jelenik meg Amerikában (Németországban/Európában a megjelenési dátum: június 2.), bemutatta könyvének előzetesét, illetve új infókat mesélt nekünk az új Korn albummal kapcsolatosan! EZT KÜLÖN CIKKBEN TALÁLJÁTOK! 
Íme az interjú magyarul:

Amikor arról kérdezték, hogy írja le következő könyvének témáját, a Korn gitárosa, Brian Head Welch egyetlen szóval válaszolt: „helyreállítás”.
Új könyvének trailerében Welch egy épület romjai közt sétál, amik tele vannak képekkel lányáról, Jenneáról. Eddigi élete egy óriási küzdelem volt, de mostanában minden a helyére került. Kifejti, hogyan idegenedett el a Korntól, üzleti kapcsolatait, amelyek szinte nyomorba döntötték, de legnagyobb jelentősége mégis annak van, hogyan hozta helyre kapcsolatát lányával, Jenneával.
Welch bevallja, hogy a trailer számára elég szívszorító. „Ha belegondolok, az életem apró darabokra hullott.” – meséli a Billboard-nak. „Kívülről úgy tűnt, megvan mindenem. A Kornban játszottam, óriási koncerteket adtunk. Elváltam, de volt egy egészséges lányom. Egy szép házam, előtte kocsik, minden király volt. De elvesztettem azt, aki voltam, és mikor ismét összeraktam magam, itt bent boldog voltam, de kívülről nézve semmi sem volt jó. Elvesztettem a házamat egy ingatlanárverés keretein belül, és sok mindenen mentem keresztül. De nem rohantam vissza a drogokhoz és az alkoholhoz. A hitem mellett maradtam. Elfogadtam a csapásokat, amik értek, és visszatértem arra a helyre, ahol most vagyok. Ha ezt a trailert nézem, könnyek szöknek a szemembe, mert nagyon messzire jutottam, nagyon büszke vagyok arra, ahol most tartok, és jól esik.”
A „With My Eyes Wide Open” többé-kevésbé ott folytatódik, ahol az első könyve, a 2007-es „Save Me From Myself” befejeződött. Miután keresztény lett, elhagyta a Kornt, és Jennea felnevelésére koncentrált. De hamarosan rá kellett jönnie, hogy nem is olyan egyszerű egyedüli szülőként felnevelni egy tinédzsert. „Láttam, hogy a 13-14 éves lányom a neten úgy beszél, mint egy 17-18 éves. Azt gondoltam, mi a fene? Hol tanulta ezt?” – meséli. „Nagyon megijesztett. Szerintem manapság a gyerekek akármit megtehetnek. Minden szemetet szeretnek, ez sokkal rosszabb, mint ami akkor volt, amikor mi voltunk gyerekek.” Végül arra is rájött, hogy Jennea bántja magát. Az, hogy hogyan küzdött meg ezzel, akárcsak a rossz üzletekkel, perekkel, és hogyan alakult meg szóló formációja, a Love and Death, mind benne vannak a könyvben. Mint ahogyan természetesen az is, hogyan talált vissza a Kornhoz.

Várjátok már Head új könyvét? Előrendeltétek már?

Denise

!!! NYEREMÉNYJÁTÉK !!!

Sziasztok!

A KORN HUNGARY és a KORN.BLOG.HU megrendezi első nyereményjátékát! Ha imádod a KoRn-t, és meg szeretnéd nyerni a képen látható, eredeti, teljesen új DEUCE DVD-t, akkor itt a lehetőség!

Ahhoz, hogy bekerüljél nyereményjátékunk sorsolásába, néhány dolgot kell csak megtenned!

További információk a Facebook-os oldalunkon: KORN HUNGARY

Jelentkezzetek bátran! A nyereményjáték április 2-áig tart, sorsolás pedig április 3-án várható!

Sok szerencsét! ;)

Denise

Love & Death 2016 - Lo Lamento megjelenés!

Sziasztok!

Néhány órával ezelőtt a Loudwire hivatalos oldalán keresztül debutált a Love and Death új kislemeze, ami a Lo Lamento névre hallgat! A dalban Head felváltva énekel J.R. Bareis-al, a gitárossal, és a dalszöveget is J.R. írta, 2013 környékén, csak a Love and Death tagjai mind másik bandájukkal turnéztak, ezért halasztották a megjelenést 2016-ra. Nagyon ütős kis dal lett szerintem! Ezen kívül napvilágot látott a dal szövege is, amit természetesen azonnal lefordítottam nektek. Ezt megtalálhatjátok a teljesen új FORDÍTÁSOK részlegben, ahol ezentúl nem csak Korn fordításokat, hanem a srácok mellékprojektjeinek fordításait is megtalálhatjátok! A részleg folyamatosan bővül!

× LO LAMENTO FORDÍTÁS

Hogy tetszik nektek a dal?

Denise

Korn 2016 - Sluggo dolgozik az új lemezen!

Sziasztok!

Jonathan Davis DJ haverja, Sluggo néhány órával ezelőtt hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, miszerint ő is dolgozik az új Korn lemezen

"Nagyon izgatott vagyok!
Elutazok néhány napra, hogy dolgozzak a második Korn albumomon, utólagos produceri munkákat ellátva... Melózni fogok még egy másik szuper producerrel is, aki már sok kedvenc bandátokkal együtt dolgozott... A tehetséges asszisztensemmel, Rick Norris-al együtt.
Alig várom...."

Mellesleg pénteken, azaz március 11-én Sluggo élő adásban volt a Facebookon, Bakersfieldből jelentkezett, és a videóban feltűnt Jonathan is. Egyre valószínűbb, hogy két nappal ezelőtt a srácok nem csak dubstep-nótákon dolgoztak, hanem a Korn albumon is....
Ezt a videót IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

Tegnap ismét élő adásban jelentkezett egy stúdióból, és a kommentekben megkérdezte tőle valaki, hogy milyen zenét nyomat. Ez volt Sluggo válasza:
"Ez a Poison for Blood nevű banda [Sluggo másik projektje, de ez nem köthető JD-hez - a szerk.], és igen, dolgozom az új Korn albumon is, de azon számok közül egyiket sem játszhatom le, sajnálom."

Mi a véleményetek erről? Vajon az új Korn lemez ismét tartalmazni fog dubstep elemeket? 

Denise

See You on the Other Side fordítás

Sziasztok!

Új albumfordítás került fel az oldalra a mai nap folyamán, ez pedig nem más, mint a régóta várt 2005-ös See You on the Other Side! A fordítás az oldal tulajdonát képezi, ellopása, másolása szigorúan TILOS! A lemezt magyarul megtekinthetitek az alábbi linkre kattintva:

× SEE YOU ON THE OTHER SIDE

Kövessetek minket a Facebook-on is, hamarosan még több újdonsággal fogunk szolgálni nektek! ,)

Denise