Ki ne szeretné a Kukoricát?

Head és a Korn az Instagram-on!

2013. február 11. - Polski gyerek

65538_10200488961083483_1873145563_n.jpg_612x612

Az Instagram egy közösségi hálózat melyen okostelefon történő fénykép megosztására van helyezve a hangsúly. Az amerikaiak nagyon szeretik mert egy sima ember is könnyen és gyorsan fel effektelheti a képeit rajta. Ma már egyébként Magyarországon is egyre nagyobb divatnak örvend. Nemrég felvásárolta a Facebook, szóval nem véletlenül.

Na mindegy, a lényeg, hogy Head és a Korn is csinált nemrég Instagram-ot. Persze már ezelőtt is fönt volt az Instagram-on a Korn. Munky és felesége, Evis legalábbis már évek óta használja. Ez magában még nem lenne akkora hír, de a Korn bejelentette,hogy iderakja az új album készítése alatt készített képeket. Persze ezekből nem sokat tudunk meg de azért láthatjuk,hogy pl a gitár is dolgozik valamennyire, és hogy Fieldy is odacsapja rendesen a basszust. A linkek Head és a Korn oldalára a nevükre kattintva megtalálhatóak.

És ha már közösségi oldal, a Korn elérte a 10 millió "lájkolót" a Facebook-on! :)

(Amit képet láttok az a Grammy After Party-n készült és ez is Instagram-ra lett fölrakva. Úgytűnik Head és Munky újra jóbarát)

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr575074538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása