Ki ne szeretné a Kukoricát?

Aaron Lewis (Staind) és Corey Taylor (Stone Sour, Slipknot) interjú [részlet]

2011. július 29. - Starbert

Mindketten rendkívül befolyásosak vagytok, rengeteg fannal az oldalatokon. Melyik művész hatott, vagy befolyásolt titeket gyerekként?

Aaron Lewis: Corey megemlített egyet, ami nekem nagyon tetszett. Alice in Chains. Layne Staley dalszövege lenyűgöző. De igazándiból a KoRn volt rám jelentős hatással. Az első KoRn album egyszerűen "kilapított".
Corey Taylor: Igen.
Aaron Lewis: Bőgtem, mint egy kis liba, mikor először hallottam a "Daddy"-t. A dalnak az őszintesége nagyon erősen megérintett.
Corey Taylor: Ez egy király album! Az emberek nem fogják fel, hogy mennyire hatással volt ez a fanokra.
Aaron Lewis: Az biztos!
Corey Taylor: Elfelejtették az emberek, hogy mekkora sikere volt az albumnak az első megjelenéskor, és, hogy mennyi mindent megváltoztatott.
Aaron Lewis: Teljes egészében megváltoztatta az egész játékot. Megváltoztatta az elfogadható dalszöveget. Megváltoztatta a mélységet és a sötétséget, ami olyan, mint a szövegvilága is, felhagyott a metaforikus gondolatokkal. Nyers volt, brutális, és őszinte. Ez sarkallt miket erre az útra, hogy ki merjük mondani mindazt, amit szeretnénk. Ez miatt nyílt ki tágasabbra az ajtó. Ezelőtt ilyen volt még a The Cure. A zene önmagában kevés volt, a dalszöveg tett minket teljessé. Néhány Robert Smith dalszöveg egészen hihetetlen, szintekkel feljebb állnak, mint ahogy én, vagy Corey írunk. Mi igazán személyesek, leleplezőek, és brutálisan befelé fordulóak vagyunk. Meglepő, hogy Robert Smith sokkal módszeresebb volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr933110094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása