Ki ne szeretné a Kukoricát?

Kukoricából Búza, azaz a magyar KoRn + egy "meglepi"

2010. május 04. - Starbert

YouTube-on nézegettem kölcsönvett KoRn számokat, amiket főként ismeretlen bandák adtak elő, és közöttük feltűnt egy magyar banda is, akik ahogy láttam eléggé elismertek, és sok helyen fel is léptek, illetve lépnek. Hallgattam a zenéjüket, és elképesztően jó; mintha az igazi bandát látnám tíz évvel fiatalabban. Mondtam magamban, hogy scattelni biztosan nem olyan jól tud a magyar énekes, mint JD, ezért kerestem egy számot... Egyből megtaláltam a Twist koppintást, és a srác kifejezetten jól tolja ezt a fajta éneklési módot, bár igaz, hogy az eredetit nem szárnyalja túl, de mivel biztos vagyok benne, hogy ez a műfaj kevés embernek megy, így minden elismerésem az övéké! A banda neve gRain, amit úgy tudtok könnyen megkeresni a neten, hogy felmentek Google bácsira, és beírjátok azt, hogy gRain KoRn, és kiad egy MySpace-es oldalt, ami az ő hivatalosnak mondható helyük. Ott nyomon követhetitek a koncertjeiket, megéri, hiszen visszaadja azt a feelinget, amit a valódi csapat, ráadásul sokkal olcsóbban megússzátok. Úgyhogy emberek, lessétek meg őket!

Nem tudom, hogy mennyire mondható meglepetésnek, de engem nagyon meglepett az, hogy egy KoRn-os ex-bandának a történetét magyar felirattal rakták fel a videómegosztó oldalra. Így most bárki megértheti, amit Brian Welch mesélt az életéről; köszönöm mindenki nevében a fordítónak. Hogy megnézhessétek nem kell mást tennetek, minthogy rákattintani az alábbi LINKre:

>> LINK <<

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr811974501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FxS 2010.05.04. 21:50:38

omg, kijott az Oildale! csak a rohadt oldal befagyott (kornspace) olyan sokan akarjak egyszerre letolteni :))

hptr 2010.05.04. 22:48:02

Ahh Végre itt az Oildale studió verzió!! Elég nehéz volt megszereznem, a Kornspace nekem is milliószor befagyott. De ez az új szám, szerintem nagyon király! :D Igazi harag van benne, ez hiányzott a legutóbbi albumaikról.

FeroxX 2010.07.08. 00:26:06

hey, köszi a bejegyzést ! :)

gRain
süti beállítások módosítása