Ki ne szeretné a Kukoricát?

Tagok

2010. március 30. - Starbert

Jonathan Davis (HIV) [Ének]
1971.01.18.

Jonathan zenei pályafutását ötévesen kezdte, amikor is elkezdett dobolni tanulni, de tudott zongorázni és skótdudán játszani is. A KoRn-etnikumnak számító skótduda tudományát nagymamájától leste el.

 

 

Mikor elváltak szülei, az apja feleségül vett egy nőt, aki köztudottan megkeserítette mostohafia életét. " Ő volt a legelbaszottabb személy, akivel valaha is összehozott a sors." Tabasco-s teával itatta, mikor beteg volt, ami egy rendkívül csípős paprika. "Minden éjjel arról álmondtam, hogy megölöm azt a kurvát. Néha szexuális fantáziálásaim is voltak vele kapcsolatban, de nem tudom, ezek honnan jöttek. Minden éjjel: megbaszom és megölöm." - róla szól a Kill You c. szám.

 

Jon tizenkilenc éves korában végzett a San Francis Halottasház Tudományegyetemén, majd elment dolgozni a Kern Country-i, Halottkémi Hivatalba boncnoki asszisztensnek.

Becenevét a "HIV"-et, a faget után kapta, ugyanis a középiskolában kiközösítették öltözködése miatt. "Mindenki azt hitte, buzi vagyok. Picsának, meg királynőnek becéztek. Ezért inkább elvicceltem a dolgot, hogy könnyebben megbarátkozzak vele." Ennek emlékére tetováltatta bal vállára a HIV feliratot: "Az a tetkó valószínűleg megmentette az életemet. Tudod, mikor a szenvedély és nemi vágy az eszed fölé kerekedik, rápillantottam a tetoválásra, és emlékeztem, a vírus kint van, és nem tudod, ki hordozza." A másik tetoválása a jobb karján található, ami egy püspököt ábrázol, amint áthasítja a bőrét. "A püspök egy szimbóluma annak az atrocitásnak, amit az egyház csinál. Átvágja a bőröm, hogy felfedezze Jézust. Ez egy szimbóluma az egyházi állhatatosságnak. Nem hiszek benne, az olyan szarságok miatt, mint a televangélizmus. Tényleg azt hiszed, minden pénz jótékonyságra megy?"

Jon' 97-ben nősült meg először, akitol az első fia, Nathan Davis is született. "Az esküvőnk őrület volt, beöltözünk középkori jelmezekbe, én páncélban voltam, Renee pedig angyal-jelmezben. Egy kastélyban volt az egész, mint abban a filmben, az Excaliburban. Az egész Renee öltete volt! Mindenki beöltözött maskarákba, igazán mókás volt." Két évvel később elváltak...

Azóta Jon megint megnősült, a pornószínésznő Deven Davishoz, akit mellesleg Jon fotózott a Playboy magazin számára.

Jonathan kedvenc száma a "Dirty" az Issues-ról, valamint a "Queen of the Damned".

 

James Shaffer (Munky) [Gitár]
1970.06.06.

James a lábáról kapta becenevét, ugyanis...áh, ezt inkább elmondja ő: "Ha kiteríteném őket, mindenki azt mondaná, ezek kezek, majomkezek."

Munk egy este kilógott bringájával egy buliba, aztán elesett. A lánc levágta a  bal hüvelykujjának egy részét, és a doktor azt javasolta, a rehabilitáció végett kezdjen el valami hangszeren játszani, így jött a gitár.

Munky szintén a LAPD-ban játszott. A színpadi overáljairól: "Valami igénytelent és piszkosat akartam színpadon viselni, mert mikor itt fönt vagyok, furcsán érzem magam, az az ember, akit nem szeretek magamban, minden amit utálok magamban, az az, mikor itt fönt vagyok." James sokszor megsebzi önmagát. 2011-ben akkori élettársával, Evissel összeházasodtak

Reginald Arvizu (Fieldy) [Basszusgitár]
1969.11.02.

Fieldy becenevéről: "Mikor fiatalabb voltam, olyan amerikai mókusképem volt... Ezért elkezdtek 'Gopher'-nek hívni. Ebbol lett a 'Garfield', aztán a 'Garf'. Legvégül pedig 'Fieldy'."

Sthela-val, a feleségével 1998-ban házasodtak össze. Sharina Ray (1997. szept.) és Olívia (1998. szept.) a két lánya.

Headdel a főiskolán találkozott. A KoRn előtt ő is a L.A.P.D. nevű bandában nyomult  Head, David és Munky társaságában. Fieldy önmagát egy doboshoz hasonlítja, egy dobos a basszusgitáron. 5 éves korában kapta első gitárját apjától ajándékba. Fieldy, a KoRn gitárosaként, a rock legjobb basszerosának van kikiáltva. Fieldy mostani hip-hop befolyását fejezi ki (Ice T, NWA, Outcast, Snoop Dogg, Cypress Hill, Method Man and Redman), a Fieldy Álmai projekttel, Rock And Roll Gangsters megjelenésével, 2002 Januárjában. 2009-ben megtért és hívő lett. 

 

Ray Luzier [Dob]
1970.06.14.

Ray Luzier Pennsylvaniában nőtt fel, egy kisvárosban. 5 éves korában kezdett el dobolni, majd középiskolai évei alatt koncerteken lépett fel, volt köze a jazz műfajhoz is, illetve részt vett egy „marching band”-ben is.  Miután 1988-ban leérettségizett, Kaliforniába költözött, hogy egy híres zenei intézményben tanulhasson. Később rock stílusban kezdett el tanulni, és magánórákat vett.

Luzier leginkább David Lee Rothal folytatott alkotásairól vált híressé, akinek 1997-2005-ig püfölte dobjait. Luzier játszott még a „The Hideous Sun Demons” bandában. 2004-ben kiadott egy oktató DVD-t, amiben mindenféle trükköt bemutatott.

2006 januárjában feltűnt a NAMM-ban, Kaliforniában Billy Sheehan-nel és Toshi Hiketa-val. A Stone Temple Pilots DeLeo testvérpárosa ugyanezen a NAMM-on jelent meg egy improvizációs banda részeként. Luzier teljesítményét látva megkérték, hpgy csatlakozzon az Army of Anyone nevezetű bandához.

2006-ban a KoRn eredeti dobosa kilépett a bandából, így a KoRn 2007-ben a turnéjukra dobosokat hívatott, beleértve Joey Jordison-t, a Slipknot dobosát. Jordisonnak viszont időközben a saját bandájának új albumára, az All Hope Is Gone-ra kellett készülnie. Ezért a KoRn-nak új dobos után kellett néznie; Luzier állítólag Seattle-be ment Munky-hoz, és Fieldy-hez, meghallgatásra. A nagyon hatásos meghallgatás után megérték a bandatagok, hogy csatlakozzon az együtteshez.

2008 január 13-án lépett fel először a KoRn-nal, Dublin-ban, Írországban. Jelenleg a 9. stúdióalbumot készíti együtt bandájával, és Ross Robinson producerrel. A frontember, Jonathan Davis, kimondta, hogy Luzier most már a banda tagja.

 

Forrás: http://kornhf.atw.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr731881730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psycho99 2011.08.25. 15:22:11

Köszi, nem rég találtam az oldalt, és igen sok mindent meg tudtam :D Pl.: Hogy új dobos van xD

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2011.08.25. 19:08:10

szívesen! remélem rendszeres néző leszel ^^

Zitalein 2012.05.12. 16:11:59

Polski gyerek, igazán köszönöm ezt az áttekintő weboldalt! Megtaláltad a priv. levelemet? (Csak azért kérdezek rá itt, mert szerintem az ID-hoz tartozó e-mail címem már rég nem műxik.)

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2012.05.13. 16:58:29

@Zitalein:
Igen, megtaláltam már küldtem is választ! :)

Zitalein 2012.05.17. 14:02:16

@Polski gyerek: kíváncsi lettem volna én arra a válaszra, de valszeg még azt megelőzően írtad, hogy újraaktiváltam volna az ID-hez kapcsolódó postaládámat (olyan rég nem használtam sehol ezt az ID-t, hogy már nem is reméltem, hogy ez még sikerülhet). Bocs, én voltam hülye.

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2012.05.17. 19:57:50

@Zitalein: Semmi gond, elküldöm akkor holnap megint jó? :)

Zitalein 2012.05.18. 21:39:21

Közben megtaláltam a választ, sőt, nem most, már régen, csak soha nem értettem korábban (hogy mentem át én az angol nyelvvizsgán... legtöbbször csak próbálkozom a szövegértéssel, de elsőre max. a gesztusok jönnek le). -- Asszem keresek mindjárt valami régi kaját...
süti beállítások módosítása