Boldog Szülinapot Fieldy!

2015. november 02. - Polski gyerek

Reginals "Fieldy" Arvizu, a Korn basszusgitárosa ma ünnepli a 46. szülinapját! Boldog születésnapot kívánunk neki!

Egy újabb Korn feldolgozás

A Vanna nevű banda tagjai úgy gondolták szórakoznak egy picit. A Post Hardcore banda tagjai úgy döntöttek összehoznak egy kis EP-t melyben csak feldolgozások lesznek hallhatók. A dalok eredeti szerzői felé így tisztelegnek. A számok között megtalálható a Korn egyik klasszikus slágere, a Got The Life

Davey Muise énekes elárulta: “Sose volt és sose lesz még egy olyan banda mint a Korn. Nem érdekel ki voltál mikor a klipp kijött, odaragadtál a képernyőhöz, hogy láss egy kis szörny showt amivel együtt tudtál érezni. Akár hogy próbálod tettetni, énekelni fogod minden egyes fura ugatásszerű szavát ennek a számnak".

Az Alt. nevű EP-n 5 szám szerepel és a Korn feldolgozáson kívül még hallható The Offspring, Smashing Pumpkins, Metallica és Marilyn Manson. A kis dalcsokor már október elsején kijött, így hát akit érdekli, az az Amazon.com-on érdeklődhet!

És maga a Got The Life Vanna módra:

Kijött a Korn: Est. 1994!

A Korn 1994. október 11-én adta ki első albumát mely később meghatározta a zenei világot. A Rolling Stone szerint "Az elmúlt 20 év legfontosabb metál albuma". Az album olyan dalokat tartalmat mint a Blind, Clown, Shoots & Ladders, Need To vagy a Faget. A 2014-es 20 évfordulós turné nagy sikere után a banda 2015-ben bejelentette, hogy egy több állomásos turnén leadja a teljes első albumot, tisztelegve ezzel karrierjük mérföldkövének. Október 27-én pedig kijött a limitált verziójú Korn fotóalbum is!

A fotóalbum 300 oldalnyi archív fotókat tartalmaz, eddig sohase hallott sztorikkal, jegyzetekkel és kommentárokkal. Az 55 dolláros fotóalbumon kívül van egy 90 dolláros speciális verzió is mely kisebb extrákat tartalmaz. A fotóalbumot elő lehetett rendelni egészen a kiadás dátumáig a Pledge Music honlapján. Aki nem tudta beszerezni, ne búslakodjon mert a Korn saját webáruházában továbbra is elérhető. Az ALÁBBI videóban láthatjuk, ahogy a banda tagok éppen dedikálják a fotóalbumokat. Ígéretes darab ez a fotóalbum, nem csak gyűjtőknek!

(Sajnáljuk, hogy inaktivitás miatt nem tudtuk az oldalon az elő megrendelés idején felrakni az információkat!)

 

Jonathan Davis: az apa és a zenész

1280x720.jpg_1280x720

A 44 éves énekes semmit nem változtatna, de szívesen odaállna a 22 éves énjéhez és elmondaná neki: "Ne próbálj mindenkinek megfelelni. Én mindig mindenkit boldoggá akarok tenni".

Az Orlando Sentiel készített egy cikket JD-ről. Igazából semmi új nincs benne, eléggé rövid, de a fölül látható részlethez hasonlókat ki lehet szedni belőle. Akit érdekel katt a cikkre!

 

Jonathan Davis country zenén is dolgozik!

big-rich1.jpg_1024x768

Még egy hónappal ezelőtt Jonathan Davis kirakott egy képet az Instagram oldalára melyen a Bakersfield-i stúdióban tartózkodik "Big és Rich" társaságában és egy "country projekten dolgoznak". Big & Rich egy híres amerikai country duó melyet Big Kenny és John Rich alkotja. 1998 óta zenélnek ezen a néven és már hat stúdiólemezt kiadtak, a legutóbbit tavaly Gravity néven. Talán ennek lehet enyhe köze a Marilyn Mansonnal készített blues számhoz? Hát ha más nem is de Jonathan kedve talán innen jött arra a projektre.

Uncle Deezy feat. Jonathan Davis - Tornado Juice

Úgy látszik JD aktív hangulatban van. A következő kb egy hónapja kirakott dalban egy friss előadó, Uncle Deezy kérte a Korn frontemberének a segítségét. A szám egy EDM, trap szám Tornado Juice néven melyet ingyen le lehet tölteni Uncle Deezy Soundcloud oldalán. A dal:

Milyen stílusra evez Jonathan Davis és Marilyn Manson?

18MANSON1-facebookJumbo.jpg_1050x549

Nem régiben Marilyn Manson bejelentette, hogy együtt dolgozik a JD-vel egy tőlük "egyáltalán nem várt" hangzású dalon. Nos, a titok nagyrészt lehullt, ugyanis Marilyn egy kérdezz-feleleknél megjegyezte, hogy "déliesebb hangzást" akar összehozni, acoustic blues stílusút. Manson megemlítette, hogy még nem tudja mi fog ebből kisülni, de tudta, hogy Jonathan is gondolkodik ilyen hangzásban. Bejelentette azt is, hogy újra leült a híres színész Johnny Deppel is, miután az előző lemezén is dolgoztak együtt. Nem beszélve arról, hogy a turné társával a Smashing Pumpkins frontemberével is együtt fog dolgozni. Marilyn Manson hamarosan kezdi a The End Of Times turnéját melynek Amerikában és az Egyesült Királyságban is lesznek koncertjei.

Marilyn Manson új albuma, The Pale Emperor névvel az idén jött ki