The Paradigm Shift
(World Tour Edition)
2014
Már a boltokban!

 

Hater (Kislemez)
2014
Már a boltokban!

Ki ne szeretné a Kukoricát?

Az együttes illetve albumai bemutatása, kritizálása. Valamint minden, ami KoRn.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Naptár

július 2014
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Támogatóink

RockYourself Webshop

gRain Facebook Page

2014.07.23. 20:48 Polski gyerek

Korn lemez újra kiadás!

korn-korn-ltd-red-black-transparent-vinyl.jpg_272x272

Újra kiadják a Korn első lemezét javított hangminőséggel. A Remastered verzió csak bakelit változatban lesz elérhető. Egy 6 oldalas ismertető jár hozzá. Gyűjtőknek tökéletes hisz csak 2500 darabot fognak legyártani (!!!). A limitált bakelit augusztus 4-én jelenik meg.

-UPDATE- Elővételben már most meglehet szerezni!
-
UPDATE- Az első nyomtatásban adnak ki 2500 darabot! Utána valószínűleg még fognak csinálni többet is de azért az első kiadás ritkaság marad akkor is

Szólj hozzá!

Címkék: lemez hamarosan album kiadó új bakelit korn


2014.07.23. 09:48 Denise D.

Alternative Press Music Awards 2014

jon.png

Sziasztok!
Tegnapelőtt a Korn részt vett az AP Music Awards-on, ahol míg Head egy díjat adott át, addig Jonathan az Asking Alexandriával közösen feldolgozott egy Duran Duran-számot, mégpedig a 'Hungry Like The Wolf'-ot. Hogyha a felső képre kattintotok, még több képet nézhettek meg a díjátadóról, az 'It's Korntastic' facebook-oldalán. A videót Jonathan fellépéséről pedig megnézhetitek a poszt alatt. Szerintem a feldolgozás elég érdekesre sikeredett, Jon hangját csak elvétve hallani, Danny (Worsnop; az Asking Alexandria énekese - Denise, szerk.) hangja eléggé elnyomja, szerintem nem volt túl jó választás.
Mi a véleményetek a feldolgozásról?

Szólj hozzá!

Címkék: show cover Korn Ray Head Jonathan Munky Fieldy APMA


2014.07.23. 09:35 Denise D.

Interjú Jonathannel

Sziasztok!
A Mayhem Fesztivál közepette a KBPI rock rádió egyik munkatársa reggeli műsorukban meginterjúvolta Jonathant, aki beszélt a 'Hater'-ről, illetve visszatekintett, mi történt 20 év alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú mayhem Korn Jonathan


2014.07.23. 09:32 Denise D.

Mayhem-interjú Munkyval

Sziasztok!
A Mayhem Fesztiválon több kérdést is feltettek Munkynak, többek között beszélt arról, hogy mi inspirálja a Kornt munkásságukban, és hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét illetve a turnézást. Jó kis interjú, nézzétek meg:

Szólj hozzá!

Címkék: interjú fesztivál mayhem Korn Munky


2014.07.21. 22:46 Denise D.

JD mesél a Mayhem-ről, a rajongókról, illetve a 'Hater'-ről

jdd_1405377063.png_470x220

Sziasztok!
Ma egy régebbi Loudwire-interjút hoztam nektek, ami Jonathannel készült, még a Mayhem Fesztivál kezdetekor. Fel akartam már dobni előbb is a fordítást, csak aztán mégse jött össze, mert nem volt úgy időm. De most végre itt van, olvassátok el:

A Korn éppen elkezdte nyári turnéját, a 2014-es Mayhem Fesztivál keretei közt, egy elektrifikált nyitó bulin San Bernandino-ban, Kaliforniában. A Loudwire-nak lehetősége nyílt arra, hogy a show után cseteljen a banda frontemberével, Jonathan Davis-el, aki megosztotta gondolatait a Mayhem-i előadásukkal kapcsolatban, hogy milyen a fesztivál részének lenni, beszélt az új kislemezről, a 'Hater'-ről, illetve arról a kötelékről, ami a bandát a rajongóikkal összeköti. Davis emellett mesélt még kedvenc zenéléséről, mint DJ, felelevenítette legelső koncertjét, és kitért arra is, hogy Brian 'Head' Welch visszatérése milyen hatással volt a bandán belüli kapcsolatokra.
Hatalmas show volt ma. A tömegből néztem, és láttam, ahogy a kezek a magasba emelkedtek, és az emberek a tömeg közepén táncoltak. Döbbenetes volt a látvány és a hangzás is.
Jonathan: Jó volt?
Igen, baromira.
Jonathan: Teljesen más irányba tartunk, mint amilyennek az igazi metálnak lennie kéne. Szóval, mi a fényekre és a táncos buliféleségekre hajtunk. Király volt, én élveztem.
A színpadon még meg is említetted, hogy: "Jó látni titeket, ahogyan ott lent táncoltok.".
Jonathan: Igen, ezt próbáljuk elérni. Szerintem az emberek ezt valahol elvesztették. Emlékszem azokra a régi old school funk időkre. Egészen vissza Rick James-ig, sőt, még tovább - The Meters, Brothers Johnson. Ezek mind funk bandák, emlékszem, amikor az apám és az apósom mesélték, hogyan öltöztek ezek az emberek, és milyen bakancsokat viseltek. Csak felvetted a bakancsod, felöltöztél, és mentél bulizni, azok voltak a szép idők. Ez valahol elveszett. Érted, miről beszélek? Próbálom ezt a szarságot megosztani az emberekkel, és lassan, de biztosan haladok előre.
Tetszik, hogy megemlítetted a Brothers Johnson-t.
Jonathan: Oh, igen! 'Get The Funk Out Ma Face', ismered. A kisfiamnak, Zeppynek ez a kedvenc száma.
A te gyerekeid voltak ma fent a színpadon?
Jonathan: Igen, ők az én fiaim. Zeppy jött ki először, aztán Fieldy fia, Israel, aki a másik kisebb gyerkőc itt.
Mekkora jó családi program lehet már ez. A gyerekeid végre elég idősek ehhez.
Jonathan: Igen, haver, ez aztán a móka. Végre itt a nyár, a srácoknak már nem kell suliba menniük, és jobb nem is lehetne, mint ahogy azt nézik, ahogy tombolok a színpadon. Az apám is zenész volt, és amikor annyi idős lehettem, mint most az én fiaim, én is őt néztem, sőt, bárokban még együtt is zenéltünk, mert én annyi idősen éppen dobolni tanultam. Mágikus volt, így visszatekintve. El tudom képzelni, milyen lehet, amikor látják azt a sok fényt, és az őrjöngő embereket. Ugyanez történik, amikor a stúdióban vagyok. Magammal viszem őket is. Figyeltem az apámat, maikor ugyanabban a stúdióban csinált lemezt, mint amelyikben most én, király volt.
Emlékszel az első koncertedre? Vagy arra, amikor először valaki magával vitt téged?
Jonathan: Az első koncertjeim között volt egy Ray Charles show, és olyan rock előadások, mint például a Jézus Krisztus Szupersztár, ez vezetett be igazán a rock n' roll-ba. Három éves lehettem. Ez egy kibaszott sztori - az apám a zenekar tagja volt, anyám táncolt, és otthagyta az apámat, lelépett a Júdást játszó csávóval. Ez egy kibaszott sztori, de komolyan. Júdás még mindig a nevelőapám. Ez indított el, de ugye zenész családban nőttem fel. Apámnak volt egy zeneboltja, és a szomszédban egy zeneiskolája. Itt tanultam meg szinte minden hangszeren játszani. Áldott vagyok, haver. És boldog.
A Korn új kislemeze a 'Hater', élőben egy magasabb szintre emelte az egészet.
Jonathan: Meg kéne jegyezned, hogy: "a Korn számok általába ilyenek.". Nem lehetsz egy audió felvétel rabja, muszáj látnod azt élőben is. Ez volt az első alkalom, amikor élőben játszottuk ezt a számot, és jó érzéssel töltött el.
Hogyha már erről a dalról beszélünk, elmesélnéd, honnan jött az ötlet?
Jonathan: Azok az emberek, akik valaha is utáltak egy bandát - és itt nem csak a miénkről van szó. Mindenkiéről. Nem tudom felfogni, manapság mi történik a társadalommal, onnan, hogy gyerekeket sértegetnek, eljutottunk odáig, hogy szétlövik a fejüket. Vagy egyesek azért utálják a másikat, mert van valami olyan dolguk, ami nekik nincs. Valakinek cselekednie kell, fognia kell egy övet, és szét kell vernie az ilyen kölykök seggét, mint régen. Valami szarság történt, valami elkapcsolódott, és az emberek azt gondolták, hogy ez vicces, minden rendben van, úgyhogy valamit tenni akartam. Még sosem írtam olyan dalt, amely ekkora erőt adott volna nekem. Mindig valami több volt, nem akarom kimondani a negatív dolgokat, inkább sötéten ábrázolom őket. Ez a dal mindenkinek egy nagy "bazdmeg"-et kiált. Már 20 éve állok a színpadon, ugyanazt a szarságot csinálom, még mindig eltökélten, hatalmas show-kat csinálok, és azok, akik ezt utálják, hát basszátok meg. Amúgy imádom az egész dalt. Döbbenetes, valahogy csak megalkottuk. Két turné közt voltam, amikor bementem a stúdiómba Don-al (Gilmore; a 'The Paradigm Shift' producere - Denise, szerk.), és megcsináltuk a számot. Annyira jó volt. Úgy voltam vele, hogy: "Ember, ahogy megjelentetjük az új albumot az új számokkal, muszáj kihoznunk ezt kislemezként!". És jól is jártunk vele.
Ma megemlítetted a 'Blind'-ot. Igaz, hogy már 20 éves?
Jonathan: Igen haver, október 11-én lesz 20 éve, hogy azt az albumot megjelentettük.
Mesélnél még erről a hatalmas mérföldkőről?
Jonathan: Hogy gondoltam-e volna, hogy 20 év múlva még mindig eltökélten ugyanezt fogom csinálni, és nem ragadok bele a hétköznapi mókuskerékbe? Nem. De ez fantasztikus. Szerintem az utóbbi években nagyon megnyomtam a munkát, próbáltam különféle dolgokat találni, amik inspirálóan hatnak ránk, és ne csak stagnáljunk. Mi személyesen, meg vagyunk elégedve azzal, amit csinálunk. Látok egy csomó régebbi bandát, akik kimennek a színpadra és folyton ugyanazokat a régi számokat játsszák újból és újból. Ez a szarság egy idő után fárasztó lesz, és beleunsz. Számunkra ez az egész izgalmas, és oh, egyre jobbak és jobbak lettünk. De tényleg, nem hiszem, hogy a közeljövőben leállnánk.
Az elmúlt években többször is láttalak, de Brian 'Head' Welch visszatérése a saját életedben is egy új fejezetet nyitott.
Jonathan: Igen, fantasztikus volt. Jó, hogy a barátunk ismét közénk tartozik. Olyan régóta kilépett már, nagyon hiányzott, hogy körülöttünk legyen, mert ha Briannel vagy, rájössz, hogy egy igazi komikus. Ő tart minket boldogan. Megtesz minden hülye, vicces dolgot. Nagy móka és kacagás az egész, és igen, nehéz volt eleinte, amikor visszajött, mert kreativitást nézve nem igazán voltunk a toppon, így visszatekintve, ez egy szükséges dolog volt. Az egyik legnagyobb dolog, amit tett, hogy megtanított minket, mint bandát, hogyan kommunikáljunk egymással. Mert hozzászoktunk a régi szokásainkhoz, mind a saját buszunkban voltunk, és kibaszottul nem beszéltünk egymással. Felmentünk, játszottunk, tettük a dolgunkat, aztán visszamentünk a buszokba. Elkezdett e-maileket írogatni nekünk, csoportos beszélgetéseket csinált, és kibaszott jó volt. Manapság már sokkal szorosabb a kapcsolatunk, mint valaha is volt. Könnyű, hogy a bandák beleessenek ebbe a hibába, szóval ez döbbenetesen jó volt. Boldog vagyok, hogy visszatért.
Sebastien Paquet rendezi az összes Korn fan videót, amik itt, a Loudwire-on kerülnek bemutatásra. Csodás azt látni, milyen kapcsolatotok van a rajongóitokkal. Hogyan gondoskodtok a rajongóitokról, és mit jelent számotokra ez a szoros kötelék?
Jonathan: Mindent. Ezért vagyok még mindig itt, és ezért csinálom azt, amit. Úgy értem, ilyen korban otthon kéne már lennem, kertészkednem kéne, mint ahogy azt az öregek teszik, De ha valami ilyen erőteljes dolgot tapasztalsz, haver, a világért sem adnám fel. Ezért vagyok még mindig itt. Imádom a zenét, és azt, amit tesz az emberekkel, ez a legnagyobb ajándék. A világ összes pénze sem elég, hogy megfizesse azt, amit tettünk, és hogy az emberek életére ez milyen hatással volt. Szóval, szerintem a Korn több, mint egy banda, valami mássá kezd válni, mint egy közösség, vagy egy klub, ahová olyan emberek járnak, akik elég sok szarságon mentek keresztül, és így próbálnak megküzdeni ezzel az egésszel.
Ezen az éven a Mayhem-en rendeztek egy Korn afterpartyt.
Jonathan: Ez így van, bár ma este nem tudtuk megrendezni, de elkezdjük, amint lehet, és szerintem zenélni is fogok, mint DJ, együtt fogunk bulizni, lehet, hogy egy nagy funk fesztivál lesz belőle, főleg hogyha Brothers Johnson-t fogok játszani. Mindenki bevadul, és kikapcsolódik, jól érzi magát.
Mondd csak, mint DJ, van a tarsolyodban egy olyan szám, amire mindig beindul egy buli?
Jonathan: Gondolkozom, melyik szám lehet ez, bár atótl függ. A kedvenc funk dalom a 'Cold Blooded', Rick James-től. Számomra Rick James egy pótolhatatlan rocksztár, akit soha senki sem fog tudni legyűrni. Nem lesz még egy olyan ember, mint ő.
Abszolút igazad van. A 'The Paradigm Shift' turnéváltozatán lesz néhány új szám is. Sikerült már eldöntenetek, hogy az új albumot illetően milyen irányba haladtok majd tovább? Vagy egyáltalán gondolkoztatok már ezen?
Jonathan: Éppen ezt tesszük. Folyamatosan írok. Turné közben is ez volt, aztán hazamentem, első utam a stúdióba vezetett, itt töltöttem egy hetet Don-al, így született meg két új szám, a 'Hater' és a 'The Game Is Over'.
Már izgatottan várom a 'The Game Is Over'-t. Mert ugyebár a 'Hater'-t hallottuk már.
Jonathan: Igen igen, ez még egy olyan szám volt, mait nem tudtunk befejezni, mert két hetünk volt arra, hogy az összes vokált felvegyük, muszáj voltunk kiválasztani 15 számot. 20-ból. Megragadtuk ezt az egyet, elkezdtünk dolgozni rajta, és haver, rohadt jó lett.
Amikor egy kisebb szünet után visszatértek turnézni, el tudom képzelni, hogy van egy pár olyan szám, amelyek egy show alkalmából nagyon belemásznak a fejetekbe. Van most ilyesmi, ami ismét ennyire megfogott volna?
Jonathan: Az 'Untouchables' album számai. Amikor Kanadában voltunk, játszottam őket, és mindenki keze a magasban volt. Egy traileren négy öltözőnk volt, én meg elkezdtem nyomatni ezt a szarságot, Fieldy-nek és Munky-nak tátva maradt a szája, mert ezeket mi sose hallgatjuk vissza. Úgy voltam vele, hogy: "Ember, néhány számot játszanunk kéne erről az albumról.". Szóval következőkor szerintem ha több időnk lesz egy koncerten, elképzelhető, hogy játszani fogunk róla dalokat.
Király! A mostani Mayhem-en elég nagy a felhozatal, a bandákat illetően. Vannak olyan együttesek, amelyeket már izgatottan vársz?
Jonathan: Body Count, Cannibal Corpse. Úgy értem, a többi banda is király, de érts félre, de ezek kibaszott jók. A Body Count új kislemezét, a 'Talk Shit, Get Shit'-et például imádom. Rohadt jól szól, a rock n' roll ezeket a vonásokat már nem hordozza magában.
A 'The Paradigm Shift: World Tour Edition' hamarosan a boltok polcaira kerül, a nyár a Mayhem Fesztiválé, de mik a Korn jövőbeli tervei?
Jonathan: Ezután Európába utazunk egy hétre, majd visszajövünk, és itt is van még pár koncertdátumunk. Szerintem év végéig turnézni fogunk. Utána már be szeretnék jutni a kibaszott stúdióba, hogy elkezdhessük az új lemezt. Már alig várom.

Szólj hozzá!

Címkék: fordítás interjú koncert show mayhem turné tudtad Korn Head Jonathan The Paradigm Shift kornfantestimonial The Paradigm Shift World Tour Edition


2014.07.18. 22:22 teddypicker

Jonathan interjú

Minden bizonnyal a KoRn az egyik legmegfelelőbb headlinere az idei év Mayhem fesztiváljának, amit a Rockstar energiaital támogat.

A banda - jelenleg második alkalommal van jelen a fesztiválon - 2012-ben Brian "Head" Welch hatéves távolléte után újraegyesült és a 2013-as The Paradigm Shift albummal nem csak Top10-es debütálást hanem kritikai elismeréseket is begyűjtött. A "Never, Never" az együttes első No.1 dala a BIlldoard Mainstream Rock listáján, és a "Spike in My Veins" is bejutott a Top5-be. A zenekar továbbá bekerült a híres Sunset Boulevard-on található Hollywood's Rockwalk-ba is, illetve 4 Revolver Golden God jelölést is kapott.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek interjú dal család koncert album korn jonathan turné The Paradigm Shift The Paradigm Shift World Tour Edition rockstarenergymayhemfest


2014.07.17. 16:43 Polski gyerek

4 új album fordítás!

korn_collage_albums_1994_2013_by_santy_bvb-d6mglkr.jpg_1024x618

Hála Denise D. szorgalmának 4 teljes album fordítás is fölkerült a "Fordítások" menüpontban. Az irományok (Issues, Untouchables, Korn III: Remember Who You Are, The Paradigm Shift) bár már hivatalosan is elérhetőek, folyamatosan figyelni fogjuk az összes eddig elkészült dalszöveget, hogy javítsuk, értelmesebbé tehessük. Jó olvasást!

Szólj hozzá!

Címkék: fordítás album korn


2014.07.11. 11:08 Denise D.

5 kérdés Fieldyhez

reginald_1405067668.png_470x220

Sziasztok!
Napvilágot látott egy régebben készült interjú Fieldyvel, amit le is fordítottam nektek:

A régebben alkohol és drogproblémákkal küzdő Reginald 'Fieldy' Arvizu arról beszélt, hogyan tért meg, hogyan lett keresztény, és hogy maradt tiszta, miközben világkörüli turnékon járt bandájával, a Kornnal.
Életed melyik pontján döntötted el, hogy megváltozol, és a hitedre koncentrálsz?
FIeldy: 2005-ben meghalt az édesapám, és pár nappal a temetését követően megkérdezett a nevelőanyám, hogy befogadom-e Jézus Krisztust a szívembe. Miután az édesapám meghalt, elvesztem a sötétségben, elkezdtem megkérdőjelezni az életet, és azokat a dolgokat, amiket tettem. Nyitott szívvel kértem Jézust, hadd fogadhassam a szívembe, nem igazán tudtam mi lehet ez, de azt tudtam, hogy ezt követően csakis jó fog velem történni ebben az életben, és én ezt akartam. Isten kész volt befogadni engem.
Milyen tanácsot tudnál azoknak adni, akik hasonló döntésen gondolkoznak?
Fieldy: Tarts igényt Istenre, kérd, hogy mutassa meg magát neked. Hogyha kiöntöd neki a szívedet, az is egy kezdet. Temetkezz a Bibliába, legyél Rá kíváncsi. Jobb lesz a tudásod, és megérted, mit szeretne tőled, hogyha elkezded olvasni. Pál apostol Timóteushoz írt második levelében ezt írja: "A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre; hogy tökéletes legyen az Isten embere, minden jó cselekedetre felkészített."
Hogy tudsz egyensúlyt teremteni a hited és a turnézás között? Sokak ezt a kettőt nem tudják összeegyeztetni.
Fieldy: Magammal viszem Isten pajzsát! Minden nap olvasom a Bibliámat, és akármilyen városba megyünk, mindig találok ott egy templomot. Távol maradok a partizástól, ez semmi jóhoz nem vezetne. Emellett magammal viszek valakit a turnéra, hogy felelősen tartson. "Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat." - Példabeszédek könyve.
Mi a legpozitívabb dolog, ami felbukkant az életedben, miután a dolgok jó irányt vettek?
Fieldy: Ha a dolgok rosszra fordulnak, most már van vigaszom és magabiztosságom. Mikor egy "háború" állja utamat, bedobom magamat a "csatatérbe", a Szentlélek tanít, és segít, hogy erős maradjak, és túl legyek rajta nagyszerű bölcsességgel és megértéssel.
Világkörüli turnéra készültök, az egyik eredeti gitárossal, Brian 'Head' Welch-el egyesülve. Mit gondolsz ezekről a nagy tervekről?
Fieldy: Izgatott vagyok! Mintha ott folytatnánk, ahol abbahagytuk. Kíváncsi vagyok, hogy Isten mit tartogat a jövőre nézve a Korn számára, hogy visszahozta közénk Headet.

Szólj hozzá!

Címkék: fordítás interjú turné Korn Head Fieldy


2014.07.10. 11:18 Denise D.

Mayhem jelentés + egyéb hírek

koooorn_1404982618.png_470x220

Sziasztok!
Mint tudjátok, a Korn az elkövetkezendő egy hónapot a Rockstar Energy által támogatott Mayhem Festival-on tölti, és végigturnézzák szinte egész Amerikát. Ilyenkor, mint lenni szokott, nincs annyi hír a bandáról, kevesebb az interjú, viszont annál több az élő videó. Megpróbáltam összegyűjteni nektek néhány információt az elmúlt néhány napról, hogy mégse maradjatok friss hírek nélkül.
Július 5-én, San Bernandino-ban, a Mayhem legelső napján élőben is bemutatták a Hater-t, és a számlista tartalmazott még olyan nagy klasszikusokat is, mint például a Falling Away From Me, vagy a Blind.

Ugyanezen, a fent említett első napon történt, hogy egy rajongó videóra vette a Korn egyik sajtótájékoztatóját. A fények elég sötétek, és néhol nagy a hangzavar, de nézzétek meg, nagyon érdekes:

Tudomásunk szerint a fesztiválon játszott számokat folyamatosan cserélgetik, itt van a San Bernandino-i számlista:
01. Falling Away From Me
02. Twist
03. Got The Life
04. Love and Meth
05. Spike In My Veins
06. Hater (élő premier)
07. Get Up
08. Shoots and Ladders (ezután egy részlet a 'Somebody, Someone'-ból)
09. Coming Undone (ezután egy részlet a Led Zeppelin 'Kashmir' című dalából)
10. Here To Stay
11. Never Never
12. Freak on a Leash
13. Blind

A Mayhemről egyenlőre ennyit, ha megtudunk még valamit, persze jelentkezünk. Egyéb hírek:
~ Folyamatosan készülnek az albumfordítások, hol lassan, hol gyorsan haladok velük, az eddig elkészített fordítások előreláthatólag a jövőhéten kerülnek fel az oldalra, köztük a HATER fordítása is!
~ Most már bizonyosságot nyert, hogy a 'The Paradigm Shift: World Tour Edition' CSAK AZ AMERIKAI BEST BUY BOLTOKBAN LESZ ELÉRHETŐ! Eléggé csalódott voltam, amikor ezt megláttam a Korn hivatalos oldalán, mert szerintem velem együtt még rengeteg európai rajongó kezdte félretenni a zsebpénzét, és kezdett reménykedni abban, hogy a mi kontinensünkre is eljut majd ez a lemez. Sajnálatos módon nagy a valószínűsége annak, hogy ez nem fog megtörténni.

Mit gondoltok, milyen a 'Hater' élőben? Mi a véleményetek a 'The Paradigm Shift: World Tour Edition'-ről? Melyik albumot szeretnétek magyarul látni az oldalon?

2 komment

Címkék: fordítás koncert videó hamarosan új élő mayhem sajtótájékoztató turné Korn Ray Head Jonathan Munky The Paradigm Shift Fieldy The Paradigm Shift World Tour Edition rockstarenergymayhemfest Hater


2014.07.06. 22:26 Polski gyerek

Fura módja a Korn hallgatásnak..

Egy érdekes Korn remixet hallhatunk. A műben hallhatóak motívumok a Twist vagy éppen a Dead Bodies Everywhere-ből, de a főszerep a Get Up számé. És...nincs mit szépíteni, ez egy rúdtánc előadás. 

Szólj hozzá!

Címkék: cover tudtad