Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn 2016 - Sluggo dolgozik az új lemezen!

2016. március 13. - Denise D.

Sziasztok!

Jonathan Davis DJ haverja, Sluggo néhány órával ezelőtt hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, miszerint ő is dolgozik az új Korn lemezen

"Nagyon izgatott vagyok!
Elutazok néhány napra, hogy dolgozzak a második Korn albumomon, utólagos produceri munkákat ellátva... Melózni fogok még egy másik szuper producerrel is, aki már sok kedvenc bandátokkal együtt dolgozott... A tehetséges asszisztensemmel, Rick Norris-al együtt.
Alig várom...."

Mellesleg pénteken, azaz március 11-én Sluggo élő adásban volt a Facebookon, Bakersfieldből jelentkezett, és a videóban feltűnt Jonathan is. Egyre valószínűbb, hogy két nappal ezelőtt a srácok nem csak dubstep-nótákon dolgoztak, hanem a Korn albumon is....
Ezt a videót IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

Tegnap ismét élő adásban jelentkezett egy stúdióból, és a kommentekben megkérdezte tőle valaki, hogy milyen zenét nyomat. Ez volt Sluggo válasza:
"Ez a Poison for Blood nevű banda [Sluggo másik projektje, de ez nem köthető JD-hez - a szerk.], és igen, dolgozom az új Korn albumon is, de azon számok közül egyiket sem játszhatom le, sajnálom."

Mi a véleményetek erről? Vajon az új Korn lemez ismét tartalmazni fog dubstep elemeket? 

Denise

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr588472914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása