Ki ne szeretné a Kukoricát?

Ray vendégeskedik a Ray Rhoads Remembered CD-n

2015. február 04. - Polski gyerek

Aki nem tudná: Randy Rhoads a 80'-as évek egyik meghatározó gitárosa volt. Saját bandájával, a Quiet Riot-al két stúdió lemezig jutott, de karrierjét az Ozzy Osbourne-al együtt töltött időszaka határozta meg. Ozzy első két saját lemezét, a Blizzard Of Ozz és a Diary Of a Madman albumokat többek között Randy társaságában vette fel, aki ezzel a két albummal meghatározó újításokat ért el a heavy metálban. (Szerk.: Érdekesség. Ozzy jelöltjei között volt George Lynch aki jelenleg Ray Luzierrel és dUg Pinnick-el a KXM-be játszik). Randy 1982-ben 25 évesen elhunyt. A RRR CD az ő dalainak feldolgozásából áll. A dal amiben Ray is szerepel a poszt alján hallható (koncert minőség)


Ex OZZY dobos Brian Tichy kiadót indított Tish Tone Records néven, melynek az első kiadása a Randy Rhodes Remembered Volume 1 CD lesz. A lemezen 22 zenész felvételei találhatóak. Randy Rhoads olyan feldolgozott számai találhatók, amiket Ozzy Osbourne, Bob Daisley, Lee Kerslake és Don Airey-vel készítettek (Ozzy Osbourne saját bandájának tagjai).

A projekt készítője, producere és rendező, aki egyben az élő felvétel specialistája, Tichy azt mondta, hogy a feldolgozások olyan megközelítéssel készültek mint a Blizzard Of Ozz és a Diary of a Madman albumok készültek. Próbálták olyan élethűen felvenni a dalokat, ahogy csak lehet. A dobok elevenen szólnak, teljes hosszban eredeti, nincs megvágva. A gitárok durván szólnak, előttük mikrofonnal. Nem voltak szabályok csak a csodálatos hangzás elérése volt a cél.

Az RRR Vol. 1. Január 23-án került a polcokra. Ezen a napon egyébként csináltak egy lemezbemutató koncertek Santa Anában. Néhány extra tartalom

  • Az első 100 CD tartalmaz RRR gitár pengetőket melyek a lemezbemutató koncerten használtak, Brian Tichy aláírásával.
  • Aki előrendelte a lemezt és az első 200 között volt, kisorsolásban nyerhetett egy egy órás dob, gitár órát Skype-on.
  • Akik December 26-ig előrendelték, esélyük volt nyerni egy old school RRR dögcédulás nyakláncot, mely az első showján volt rajta

 

A dal amiben Ray Luzier szerepel!

 

No Bone Movies

Gitár: Brian Tichy (RRR készítő)

Vokál: Chas West (Bonham/ Lynch Mob)

Basszusgitár: Brian Tichy (RRR készítő)

Dob: Ray Luzier (Korn)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr347138787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása