Ki ne szeretné a Kukoricát?

Mayhem jelentés + egyéb hírek

2014. július 10. - Denise D.

koooorn_1404982618.png_470x220

Sziasztok!
Mint tudjátok, a Korn az elkövetkezendő egy hónapot a Rockstar Energy által támogatott Mayhem Festival-on tölti, és végigturnézzák szinte egész Amerikát. Ilyenkor, mint lenni szokott, nincs annyi hír a bandáról, kevesebb az interjú, viszont annál több az élő videó. Megpróbáltam összegyűjteni nektek néhány információt az elmúlt néhány napról, hogy mégse maradjatok friss hírek nélkül.
Július 5-én, San Bernandino-ban, a Mayhem legelső napján élőben is bemutatták a Hater-t, és a számlista tartalmazott még olyan nagy klasszikusokat is, mint például a Falling Away From Me, vagy a Blind.

Ugyanezen, a fent említett első napon történt, hogy egy rajongó videóra vette a Korn egyik sajtótájékoztatóját. A fények elég sötétek, és néhol nagy a hangzavar, de nézzétek meg, nagyon érdekes:

Tudomásunk szerint a fesztiválon játszott számokat folyamatosan cserélgetik, itt van a San Bernandino-i számlista:
01. Falling Away From Me
02. Twist
03. Got The Life
04. Love and Meth
05. Spike In My Veins
06. Hater (élő premier)
07. Get Up
08. Shoots and Ladders (ezután egy részlet a 'Somebody, Someone'-ból)
09. Coming Undone (ezután egy részlet a Led Zeppelin 'Kashmir' című dalából)
10. Here To Stay
11. Never Never
12. Freak on a Leash
13. Blind

A Mayhemről egyenlőre ennyit, ha megtudunk még valamit, persze jelentkezünk. Egyéb hírek:
~ Folyamatosan készülnek az albumfordítások, hol lassan, hol gyorsan haladok velük, az eddig elkészített fordítások előreláthatólag a jövőhéten kerülnek fel az oldalra, köztük a HATER fordítása is!
~ Most már bizonyosságot nyert, hogy a 'The Paradigm Shift: World Tour Edition' CSAK AZ AMERIKAI BEST BUY BOLTOKBAN LESZ ELÉRHETŐ! Eléggé csalódott voltam, amikor ezt megláttam a Korn hivatalos oldalán, mert szerintem velem együtt még rengeteg európai rajongó kezdte félretenni a zsebpénzét, és kezdett reménykedni abban, hogy a mi kontinensünkre is eljut majd ez a lemez. Sajnálatos módon nagy a valószínűsége annak, hogy ez nem fog megtörténni.

Mit gondoltok, milyen a 'Hater' élőben? Mi a véleményetek a 'The Paradigm Shift: World Tour Edition'-ről? Melyik albumot szeretnétek magyarul látni az oldalon?

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr186496305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2014.07.10. 11:45:06

Olyan kevés extrát tartalmaz ez a World Tour Edition, hogy nem nagy kár érte. Lehetne akár USA tour is a címe, hogyha csak az USA-ban lehet majd kapni.
Hater egész jó élőben.

Denise D. 2014.07.11. 11:27:24

@Hajnal Pappa: nem tudom, én szívesen megvettem volna, újabb darab a gyűjteményemben. de hát ez van, sajnos nem tudunk mit csinálni neki. viszont az tény, hogy amikor beharangozták az albumot, mindenki arra számított, hogy több új dal lesz majd rajta. számomra nagy csalódás volt, hogy a Hatert kihozták kislemezként, a Die Another Day-t ismertük már, így maximum a The Game Is Over lesz új szám, mert az élő számokat is oké, lehet, hogy nem az adott koncerten felvett verzióját, amit rátesznek a lemezre, de hallottuk már.
süti beállítások módosítása