Ki ne szeretné a Kukoricát?

Korn Fan Testimonial: Susann Sparbrod

2014. július 04. - Denise D.

fjdf_1404486086.png_470x220

Folytatódik a Korn Fan Video Testimonial, ezen a héten a tetoválóművész, Susann Sparbrod kerül bemutatásra, aki egy hatalmas Korn rajongó, és Jonathan Davis ösztönözte, hogy fogjon neki a tetoválásnak, ami manapság már a foglalkozása.
Sparbrod elmesélte, hogy véletlenül akadt rá a Kornra, miután két album megvásárlása után egyet ingyen választhatott. Az 'Untouchables'-re esett a választása, mert érdekesnek találta az albumborítót. Egy hallgatás után a rabja lett.
"Jonathan Davis volt az első ember az életemben, aki támogatott, hogy azt csináljam, amit szeretek. Egy hatalmas rajzot készítettem neki, és ahogyan rám nézett, nem az volt a fontos, amit mondott, hanem ahogy rám nézett, a szemeiben volt valami, amit azelőtt sohase tapasztaltam még." - meséli a lány, aki megragadott minden lehetőséget, hogy Korn koncertekre menjen el, beszéljen a bandatagokkal. - "Az egyik Korn koncerten Jonathan azt mondta nekem, hogy sose kéne abbahagyjam, amit csinálok. Imádja a művészetem, és a világnak szüksége van az én művészetemre, hinnem kéne ebben, és sose kéne abbahagyjam. Mindig bírtam a tetkókat, úgyhogy egyszer elhatároztam, hogy bemegyek egy tetoválószalonba és tanulónak jelentkezem. A tanulási időm egy évig tartott, utána már tetoválóművész lettem, és vendégeket is tetoválhattam már."
Sparbrod teste számtalan Korn-tetoválást rejt. Tervezi, hogy az egyik kedvenc dalát is magára varratja, a tagok kézírásával. "Mindent meg szeretnék köszönni nekik, amit valaha is tettek értem, és köszönöm srácok, hogy minden koncerten olyan aranyosak voltatok, kihoztátok magatokból a maximumot, mindegy mi történt, és hogy minden évben visszatértek Európába." - mondta. - "Nem tudom elmondani, mennyit jelent ez nekem, mert a Korn nem része az életemnek, hanem maga az életem. Remélem srácok, az elkövetkezendő 20 évben sem álltok le!"

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr16473651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rDAVE 2014.07.04. 23:39:49

Cseppet fanatikus, de nem rossz értelemben. :)

Denise D. 2014.07.06. 22:27:05

@rDAVE: szerintem vannak még ilyen emberek :) kimondottan bírom az ilyeneket :)

rDAVE 2014.07.08. 09:20:12

@Denise D.: Nem is baj, ha vannak. :) Amíg ez nem csap át beteges rajongásba, az félelmetes...
Egyébként egy-két napja néztem az amszterdami 2012-es koncertet és ott is az elsősorban tombolt a csaj. :D

Denise D. 2014.07.10. 09:48:34

@rDAVE: pontosan. komolyan ott volt? :D ahhoz képest, hogy talált rá a Kornra, nem is rossz :D

rDAVE 2014.07.11. 21:58:55

@Denise D.: Szerintem ő az. :D
www.youtube.com/watch?v=XtLfss_vuE4
Úgy 3:15-ig tekerd el. :D

Egyébként én úgy legalább tíz éve bátyám zenéi között kutakodva találtam meg. Nézegettem miket tudnék hallgatni, azt hiszem jó felé keresgéltem. :D
süti beállítások módosítása