Ki ne szeretné a Kukoricát?

'The Paradigm Shift: World Tour Edition' információk

2014. július 04. - Denise D.

paradigmshift_1404474291.png_470x220

Sziasztok!
Hamarosan megjelenik a 'The Paradigm Shift' kibővített változata, kevesebb, mint két hét, és mindannyian kezünkbe vehetjük majd a 'World Tour Edition'-t. Mivel ennyire közeleg a megjelenési dátum, információk hada lát ilyenkor napvilágot. Gondoltam, összegyűjtöm nektek ezeket.
A Korn Facebook-oldalukra posztolt egy képet, miszerint a 'The Paradigm Shift: World Tour Edition'-nek lesz egy deluxe változata is! A borítóban felbukkanó piros szín még érdekesebbé teszi a grafikát, már most beleszerettem teljesen. Viszont, ami számunkra rossz hír, hogy a deluxe változat csak Észak-Amerikában lesz majd elérhető, csakis kizárólag a Best Buy boltokban. Arról nincsen információ, hogy több számot tartalmazna, mint a sima 'World Tour Edition'.
Sokakban felmerül néhány kérdés a tracklistával kapcsolatban, úgyhogy a dolgok nagy része tisztázásra került:
- A 'The Game Is Over' nevezetű szám megegyezik a régebbi interjúkban nyilvánosságra hozott 'Hercules' című dallal.
- A 'Die Another Day' jelenlétét valószínűleg sokan megkérdőjelezik. A dal a 'The Paradigm Shift' japán verzióján kapott helyet, mint bónusz szám, a világ többi részén ez a dal újnak számít. Hogyha iTunes-on, vagy valamiféle torrenten letöltöttétek az albumot, akkor meghallgathattátok már.
- Az élő dalokat eddig nem jelentették meg, soha nem is lehetett őket hallani, hacsak az adott koncerten nem voltál jelen.
- A 'So Unfair' attól függetlenül, hogy itt most nem szerepel, meg fog jelenni, valószínűleg iTunes exklúzívként. Megerősítésre került, hogy a dal a bandáé, nem pedig Jonathan szóló száma.
- Hogyha megnéztétek a 'Reconciliation' című dokumentumfilmet, akkor láthattátok, hogy a csapat egy 'Kage' nevű számon is dolgozott, ami azonban a 'The Paradigm Shift' végleges verziójára nem került fel. Ez valószínűleg a 'World Tour Edition'-nél sem lesz másképp, semmilyen információ nincs arról, hogy a 'Kage' egyáltalán megjelenne.
- Sokan panaszkodtak, hogy az 'Another Brick In The Wall'-t a banda túljátssza, sokféleképpen jelentetik meg, stb. Viszont a legújabb verzión ismét ott lesz Head is gitárjátékával, így valamilyen szinten mégis újnak számít.
- A lemez új változata előzetes információk szerint 13 dollárba, vagyis kb. 3000 forintba fog kerülni, bár megmondom őszintén, én (Denise, szerk.) ebben nem igazán hiszek, de ne legyen igazam.

A 'Hater' pedig az FMQB 'Aktív rock' listáján 19 helyet előrébb lépve a 24. jelen pillanatban!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr606473135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása