Ki ne szeretné a Kukoricát?

Jól kezdett a Paradigm Shift!

2013. október 17. - Polski gyerek

kornloveandmethbanner.png_1880x599

A Paradigm Shift egész jól kezdett az eladási listákban. Ezt mutatja, hogy a Billboard Top 200-as listáján (melyen azt nézik,hogy az adott héten mennyit adtak el abból a bizonyos albumból) 8. helyen kezdett! Így immáron ez a 12. Korn lemez aminek sikerült a Top 10-ből indulnia! (Ha az MTV: Unplugged-et is számítjuk 13.) Egyébként ha a nagylemezeket nézzük ez a 3. legrosszabb kezdése a bandának (2. a The Path Of Totality és az 1. az első lemez). Az első héten 46.000 példány kelt el az albumból, ami mai szemmel nézve egy nagyon szép eredmény. Ezzel kapcsolatban Head beszélt a Billboard-nak. Beszélt a károsító szerekről, a Korn-ba való visszatérésről, de továbbá arról is, hogy mi az új album koncepciója és hogyan készült a Never Never! Egyébként a Paradigm Shift a Billboard többi listáján is előkelő helyezést ért el. A Top Rock albumoknál 3. helyet fogalta el, míg a Független együttesek albumai és a Kemény Rock Albumok-nál 1. helyezett

"Azt akartuk, hogy az album hangzása legyen ismerős mégis új." magyarázza "Én egy teljes rock lemezt akartam, mert én metálos vagyok. De aztán Jonathan, a producer és a fiúk elmondták, hogy ők szeretnének valami igazán friss hangzást, szóval elkezdtünk beszélgetni arról, hogy az albumot megszórjuk egy kis elektronikával és csinálunk néhány igazi új 2013-as hangzást. Nem akartunk csinálni egy régi Korn albumot. Azt akartuk, hogy friss legyen és szerintem sikeresen megcsináltuk azt amit a szívűnk akart" 


A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr515581915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása