Ki ne szeretné a Kukoricát?

Közelgő albumok

2012. augusztus 30. - Polski gyerek

611400755n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg_785x363

Először is sajnálom,hogy pár napig inaktív volt a blog, nem voltam gépközelben. Másodszor pedig beszéljünk egy kicsit a Korn, vagy tagjainak elközelgő albumairól. Ugyebár Fieldy másik bandája a Stillwell már dolgozik az új albumon, de ez még rengeteg ideig tart. Munky önálló bandája, a Fear And The Nervous System, már egyre közelebb jár a fogható kiadáshoz. Az album 1-2 éve kiadott, de a boltokban még mindig nem kapható. 

Most azonban az amazon-on már rendelhető a szeptembe 18-án kiadott debütáló album! A 2 új szám melett az összes szám instrumentális verzója, tehát ének nélküli változata is kapható lesz. A iTunes-on is megvehető az album, de azt nem hiszem,hogy fizikai másolat, tehát fogható. 

A másik album amit meg kell említenem a már sokat emlegetett KoRn: Live At The Hollywood Palladium Szept. 4-es megjelenése ellenére a Sout Factory már kiadott néhány videót a DVD-ről. Ilyen például a szenzációs Get Up melyen Skrillex is gitározott (ugyanúgy mint a Narcissistic Cannibal-nél). Bár mondjuk látszott, hogy a gitárjáték nagy részét így is Munky vitte, ő csak a legkönyebb részeket játszhatta. De a Get Up-on kívűl meghallgatható a Falling Away From Me és a Got The Life is. Hallgassátok szeretettel!

A bejegyzés trackback címe:

https://korn.blog.hu/api/trackback/id/tr534741456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása